Stuur ons een e-mail of bel 020 820 20 22

Hoe ziet Google mijn site

GooglebotEen vraag die vaak aan Seolab gesteld wordt.
De Googlebot ziet een website zonder vormgeving. Als de pagina wordt bekeken dan controleert Google de metatags, verzamelt informatie in het content gedeelte en vraagt zich af waar gaat het onderwerp over gaat. De Googlebot is erg slim en kijkt ook of een pagina natuurlijk is opgebouwd geschreven is voor de gebruiker en niet volgepropt is met keywords.

Semantic data/content

De Google scant de informatie op de pagina en de headers en kijkt naar de H1, H2, H3 tags en de opbouw. Als de heading structuur juist is en de content is foutloos geprogrammeerd volgens de W3C standaard dan is de pagina semantic en dan kan de Googlebot de pagina optimaal lezen en waarderen.

Gedupliceerde data/content

Duplicate content problemen zijn vaak een lastig SEO probleem om op te lossen. Echter, als dit correct is toegepast dan kan het voor een positieve ranking wijzigingen zorgen.

Google authorship en Rich snippets

Met de toevoeging van rich snippets in de code worden de artikelen gekoppeld aan de auteur en de Google+ pagina’s. (auteur / bedrijf) Dit zorgt ervoor dat aan alle voorwaarden worden voldaan zodat het maximale rendement uit een artikel wordt gehaald voor de vindbaarheid.

Interne en uitgaande links

Met een goede interne link structuur zorg je ervoor dat de zoekrobot begrijpt wat de belangrijkste pagina’s van je website zijn. Zorg ervoor dat de uitgaande links gaan over het onderwerp op de pagina en gebruik niet te veel interne en externe links.

 • Hoeveel staan erop een pagina?
 • Naar welke informatie linken ze?
 • Wat is de anchor tekst?

Dit zeggen klanten over Seolab

 • ROC van Amsterdam

  De SEO specialisten bij Seolab zijn bezeten van SEO. Hun kennis over het onderwerp is indrukwekkend evenals de gedrevenheid om die kennis te delen en praktisch in te zetten.

  Ferdinand de Marez Oyens,

  Senior web editor, ROC van Amsterdam
  testimonial
 • Dynamisch Bureau

  Wij huren Seolab in om onze website beter vindbaar te krijgen op samen besproken zoekwoorden. Nu al in korte tijd veel pagina 1 vermeldingen in Google.

  drs. Maaike Pronk,

  Directeur, Dynamisch Bureau B.V
  testimonial
 • Mellema Advocaten

  De medewerkers van Seolab zijn experts op het gebied van SEO en hebben voor ons kantoor mooie resultaten weten neer te zetten. De lijnen zijn kort en de insteek is praktisch.

  Michiel Dekker,

  Attorney Employment Law
  testimonial
 • Bernhaege Advocaten

  Inmiddels heb ik meerdere websiteprojecten met Seolab mogen realiseren. Kenmerkend voor de dienstverlening van Seolab is snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

  Eric van Schouwenburg,

  Strategisch Marketing
  testimonial
 • Dry Systems

  Na wat grote concurrenten van SEOlab gesponsord te hebben zonder veel resultaat ben ik blij dat ik nu bijzonder tevreden ben over het resultaat wat Imre heeft gecreëerd.

  Hans Henzen,

  Eigenaar, Dry Systems
  testimonial

Artikelen

Blog

Waar kunnen we je mee helpen?

Een selectie van bedrijven waar wij voor werken of gewerkt hebben