Junior Online Marketing 
Your future in online marketing starts here at SEOlab!  

Junior Online Marketing

SEOlab is op zoek naar een Junior Online Marketeer met een passie voor de digitale wereld!

Ben je net afgestudeerd of een starter die klaar is voor de tweede stap in zijn/ haar carrière? Heb je een passie voor online marketing en alles digitaal? Kijk dan niet verder, die (eerste) uitdagende baan vind je hier! Of je nu enkele jaren ervaring hebt of vers uit de schoolbanken komt, geen probleem! Als Junior Online Marketeer nemen wij je mee in onze mooie, interessante digitale wereld.

Samen met je collega's help je onze klanten met het vergroten en verbeteren van hun online vindbaarheid. Dit kan met zoekmachine optimalisatie of adverteren via Google en/of Social Media. Als Junior Online Marketeer optimaliseer je website, drijf je conversies omhoog en analyseer jouw eigen resultaten. Je bent constant bezig met het verbeteren van de online posities van onze klanten. Stuit je op een nieuwe ontwikkeling of trend die de klanten kan helpen, dan heb en krijg je de vrijheid om dit te onderzoeken en te testen. 

Je doet dit allemaal niet alleen, maar samen met het gezelligste en leukste team van Amsterdam! We nemen je mee in de wereld van optimaliseren, adverteren, content en conversies. Als Junior Online Marketeer bij online marketing bureau SEOlab ben je meer dan dat, je bent dé business partner van onze klanten!

Wat ga je doen?

Je verbetert de online vindbaarheid; door middel van SEO en/of SEA.
Je optimaliseert de websites van klanten
Je maakt maandelijkse analyses voor onze klanten, met diverse online marketing tools
Je schrijft en optimaliseert content voor zowel onze eigen website als die van klanten
Je leert hoe je data omzet in concrete actiepunten

 Wat bieden we je?

Een baan binnen een gepassioneerd, enthousiast team
De kans om te doen waar je een passie voor hebt en waar je goed in bent
De kans om veel te leren over o.a. online marketing
De mogelijkheid om veel te leren van onze ervaren web developers
Een marktconform salaris
Gezellig vrijdagmiddag borrels.

Wie ben jij?

Je hebt minimaal een MBO niveau 4 opleiding afgerond in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie. Via stage of eerder werk heb je misschien al wat ervaring opgedaan. Het is fijn als je dit hebt, maar het is zeker geen pré. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak. Wel ben je analytisch, klantvriendelijk, flexibel en kan je zelfstandig werken. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe trends en ontwikkelingen en staat open om dingen te leren.

Solliciteer vandaag nog!

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? En heb je zin om te starten? Stuur dan vandaag nog je CV naar imre@seolab.nl en wie weet nodigen we je uit voor een kopje koffie!

Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam