Amsterdam Boat Experience

Amsterdam Boat Experience

De klant

Amsterdam Boat Experience is een boot verhuur bedrijf gevestigd in hartje Amsterdam. Met hun diverse boten maken zij van iedere verjaardag, vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Wanneer je bij Amsterdam Boat Experience een boot huurt, krijg je daar een schipper bij die leuke ins en outs verteld over onze mooie hoofdstad. Bezoek de website »

De uitdaging

De uitdaging bij Amsterdam Boat Experience was toch echt het verhogen van de posities en conversies. Er zijn zo veel rederijen in Amsterdam, dat het nog best een flinke uitdaging maakt om goed te scoren in Google. Een uitdaging als deze gingen wij bij SEOlab natuurlijk graag aan.

Onze aanpak

We zijn begonnen met het nabouwen van de website en het SEO technisch volledig optimaliseren. Nadat de site op orde was kon het SEO optimaliseren beginnen, dit was nog best een flinke klus als je kijkt naar de concurrentie.

Het resultaat

Het resultaat was een succes, het verkeer nam toe naar de website en de posities in Google verbeterde. Tot op heden houden wij bij SEOlab ons nog altijd bezig met het optimaliseren van Amsterdam Boat Experience, zodat zij de concurrentie een stap voor kunnen blijven.
Amsterdam Boat Experience Google Analytics Organisch
arrow up 44% meer organische bezoekers in maart 2019 versus maart 2018.
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam