Stuur ons een e-mail of bel 020 820 20 22

Referenties

 
HTML broncode optimalisatie
SEO consult - HTML broncode optimalisatie - SEO strategie
Sitestructuur - Ontwerp - Webdesign - SEO
 

Imre is bezeten van SEO. Zijn kennis over het onderwerp is indrukwekkend evenals zijn gedrevenheid om die kennis te delen en praktisch in te zetten.

Ferdinand de Marez Oyens,

Senior web editor, ROCvA

 

Wij huren Imre in om onze website beter vindbaar te krijgen op internet op samen besproken zoekwoorden. Hierin heeft hij geweldige resultaten neergezet, nu al in korte tijd veel pagina 1 vermeldingen in Google. Je merkt aan Imre dat hij heel veel kennis heeft van- en passie heeft voor- wat hij doet. Er zijn ook mensen snel in deze business gestapt, die het niet altijd waarmaken naar hun opdrachtgevers. Imre verdient zichzelf wel dubbel en dwars terug.

drs. Maaike Pronk,

Directeur, Dynamisch Bureau B.V.

 

Wij hebben Imre ingehuurd voor postitie verbetering binnen Google’s organische zoekresultaten. (Wij willen met “kunststof kozijnen” op pagina 1 komen op Google.nl met www.finstral-nederland.nl) Hiervoor heeft hij een aanbeveling geschreven die wij vanaf november 2011 aan het uitwerken zijn. Het is een duidelijke handleiding en wordt op dit moment door mijzelf alsmede door de bouwer van onze website uitgevoerd.

Ook na de levering van het rapport is Imre goed bereikbaar voor vragen m.b.t. onze website en het rapport. Ook het contact tussen de website bouwer en Imre loopt goed.

De presentatie van Imre’s bevindingen waren helder en duidelijk. Ook voor mijn collega’s die geen ervaring hebben met SEO. Wij hebben er vertrouwen in dat dit rapport ons in de goede richting brengt, maar of we daadwerkelijk op de gewenste positie komen is op dit moment nog afwachten.

Leon Jansen,

Account Manager, ReachLocal

 

Inmiddels heb ik meerdere websiteprojecten met Imre mogen realiseren. Kenmerkend voor de dienstverlening van Imre is snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Hij verstaat de kunst om de wens van de klant om te zetten in een goed webdesign met de juiste technieken, waardoor er een uitstekend eindresultaat komt. Dit gecombineerd met zijn kennis op het gebied van SEO resulteert in optimale conversie van de websites die hij oplevert.

Eric van Schouwenburg,

Strategisch Marketing & Business Development

 

Imre is iemand met veel kennis en kunde op het gebied van o.a. webdesign en SEO. Wij werken prettig samen voor een gezamenlijke klant van ons. Imre neemt de tijd om tot een goed product te komen waar we allemaal achter staan. Keep up the good work!

Lars Maat,

Online Marketing Executive, Hidden Profits

 

Imre is een expert op het gebied van SEO en heeft voor ons kantoor mooie resultaten weten neer te zetten. De lijnen zijn kort en de insteek is praktisch.

Michiel Dekker,

Attorney Employment Law

 

It’s hard to find people that really get into the assignment. Imre does, and does so with expertise, openess and meanwhile tries to let you understand what it is what he wants and does. As much as his client he is dedicated to results. So I don’t want him to get to well known.

Koert van Eerten,

Eigenaar, De Galazaak

 

Hettema & van Bambost Juristen heeft Imre Bernath van Seolab ingehuurd om haar posities in de Google rankings te verbeteren. Wij waren namelijk afgezakt naar regionen waar niet niemand meer onze website tegenkwam.

We hadden daarvoor al een drietal bedrijven uitgenodigd om een offerte uit te brengen, maar bij geen daarvan kregen we het gevoel dat we daarmee een goede keus zouden maken. Toen hebben we Imre uitgenodigd. Binnen een kwartier wisten we dat hij onze nieuwe website moest gaan bouwen en de SEO (Search Engine Optimization) moest verzorgen.

Imre is terzake zeer kundig, heeft een brede visie, is zeer enthousiast, is zeer prettig in de omgang, heeft vaak ook ’s avonds en in het weekend een luisterend oor en hij zet zich volledig in om het gewenste resultaat voor zijn klanten te bereiken. Dankzij Imre is het ons gelukt om binnen een half jaar van de veertiende pagina op de eerste pagina terecht te komen met het zoekwoord incasso. Uiteraard waren daarvoor ook van onze kant veel inspanningen nodig, maar Imre gaf precies aan wat we wel en niet moesten doen en zonder zijn goede adviezen en de door hem gebouwde SEO-vriendelijke website was dit nooit gelukt. Daarnaast was het heel prettig dat wij Imre niet de hoofdprijs daarvoor moesten betalen. De offertes die wij van de andere bedrijven hadden ontvangen waren ook nog eens aanzienlijk hoger dan die van Seolab.

Ik kan dan ook eenieder, die meer klanten en dus meer omzet wil genereren, beter gevonden wil worden binnen Google en de hoge kosten van Adwords zat is, Imre en zijn bedrijf Seolab van harte aanbevelen.

Imre, bedankt voor al je goede zorgen!

Enzo van Bambost,

Eigenaar/Directeur, Hettema & van Bambost Juristen

 

Dit zeggen klanten over Seolab

 • ROC van Amsterdam

  De SEO specialisten bij Seolab zijn bezeten van SEO. Hun kennis over het onderwerp is indrukwekkend evenals de gedrevenheid om die kennis te delen en praktisch in te zetten.

  Ferdinand de Marez Oyens,

  Senior web editor, ROC van Amsterdam
  testimonial
 • Dynamisch Bureau

  Wij huren Seolab in om onze website beter vindbaar te krijgen op samen besproken zoekwoorden. Nu al in korte tijd veel pagina 1 vermeldingen in Google.

  drs. Maaike Pronk,

  Directeur, Dynamisch Bureau B.V
  testimonial
 • Mellema Advocaten

  De medewerkers van Seolab zijn experts op het gebied van SEO en hebben voor ons kantoor mooie resultaten weten neer te zetten. De lijnen zijn kort en de insteek is praktisch.

  Michiel Dekker,

  Attorney Employment Law
  testimonial
 • Bernhaege Advocaten

  Inmiddels heb ik meerdere websiteprojecten met Seolab mogen realiseren. Kenmerkend voor de dienstverlening van Seolab is snelheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

  Eric van Schouwenburg,

  Strategisch Marketing
  testimonial
 • Dry Systems

  Na wat grote concurrenten van SEOlab gesponsord te hebben zonder veel resultaat ben ik blij dat ik nu bijzonder tevreden ben over het resultaat wat Imre heeft gecreëerd.

  Hans Henzen,

  Eigenaar, Dry Systems
  testimonial

Artikelen

Blog

Waar kunnen we je mee helpen?

Een selectie van bedrijven waar wij voor werken of gewerkt hebben