Online marketing stage
Kom jij stage lopen bij het leukste online marketingbureau van Amsterdam?

Stage online marketing (full-time)

Wil je alles leren over online marketing? Bij online marketing bureau SEOlab in Amsterdam hebben we ruimte voor een enthousiaste en ambitieuze stagiair(e). Ben je een 3e of 4e jaars HBO/WO student? En ben je op zoek naar een uitdagende online marketing stage? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met onze SEO en SEA specialisten werk jij aan de websites (en advertenties) van onze klanten. Tijdens je stage ga je alles leren over online marketing, vindbaarheid verbeteren, optimalisaties, conversies en nog veel meer! Dit alles kan je direct toepassen, want bij Online marketing bureau SEOlab draai je helemaal mee in de werkzaamheden. Je komt te werken in een jong, enthousiast team van webdevelopers, SEO en SEA specialisten, waar altijd ruimte is voor ideeën en eigen initiatieven.

Stage opdracht:

Heb je zelf een leuk idee voor een onderzoek onderwerp? Dan staan wij hier zeker voor open. Anders kijken we samen, in overleg, naar een passende stage opdracht. Naast de dagelijkse werkzaamheden, krijg je als stagiair de mogelijkheid om aan je stage opdracht te werken.

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan het verbeteren van de online vindbaarheid van onze klanten
Je helpt met het optimaliseren van websites
Je maakt maandelijkse analyses voor onze klanten, met diverse online marketing tools
Je gaat content schrijven en optimaliseren voor zowel onze eigen website als die van de klanten
Je leert hoe je data omzet in concrete actiepunten

 Wat bieden we je?

Een marktconforme stagevergoeding (o.b.v. 32 of 40 uur per week)
Een unieke kans om in een korte tijd veel nieuwe dingen te leren
De mogelijkheid om ook veel te leren van onze ervaren web developers
Gezellig vrijdagmiddag borrels.

Neem contact op

Doe je een studie in de richting van Marketing, Communicatie, Commerciële Economie of Bedrijfskunde? Ben je voor een periode van tenminste 6 maanden beschikbaar? Neem dan contact met ons op via 020-820 20 22 of imre@seolab.nl.

Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam