Vacature: Allround Online Marketeer
Kom jij werken bij het leukste online marketingbureau van Amsterdam?

Allround Online Marketeer (full-time)

Ons kantoor in Amsterdam Centrum, gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp, is op zoek naar een leuke collega om onze groei (en die van onze klanten) te kunnen realiseren. Ons relatief kleine en gedreven team is koning in het maken van kwalitatief goede websites én het echt vindbaar maken van websites met aantoonbare resultaten. Ons klanten zijn erg tevreden en trouw.

Wat ga je doen?

Als online marketeer ga je samen met ons, onze klanten helpen hun websites beter vindbaar te maken en je gaat zorgen voor meer conversies. We vinden het belangrijk dat je minimaal 1 jaar ervaring hebt in de volgende werkzaamheden.
SEO
SEA
WordPress-website(s) / Website aanpassen
Content optimalisatie
Marketingstrategieën
Google Analytics en Search Console
SEO tools zoals Ahrefs, Screaming Frog SEO spider
Ben jij bekend met bovenstaande punten en denk je strategisch? Dan pas je vast in ons team! Mocht je daarnaast ook commerciële en goede sociale competenties hebben, dan krijg je ook de vrijheid om (potentiële) klanten te bezoeken.
Effectief zoekwoordonderzoek
Ontwerpen van een op maat SEO-strategie
Uitvoering van de SEO-strategie
Optimalisatie op pagina
Bedenken en implementeren van de beste sitestructuur voor de websitebezoeker en Google
Continu analyseren van data uit Search Console en SEO-programma’s.

Online marketeer worden bij SEOlab

Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen en je leert bij ons veel over online marketing & SEO. Het team is jong, vooruitstrevend en leergierig. Hard werken en humor gaan goed samen. We bieden je een goed salaris, incl. reiskostenvergoeding, voor een fulltime dienstverband van 38 uur per week op een goed te bereiken locatie in Amsterdam.

Reageer vandaag nog

Woon jij op maximaal 30 km. afstand van Amsterdam en spreekt bovenstaande vacature je aan? Bel ons, mail ons of stuur een bericht via LinkedIn. We kijken er naar uit.
SEOlab
Webdesign & Online marketing
Google partner
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam