Nieuwe website laten maken Amsterdam.
WordPress of Custom made? Niets is voor ons te gek! Wij maken digitale ervaringen die prikkelen en inspireren.

Website laten maken Amsterdam

Wil je een website laten maken in Amsterdam? SEOlab webdesign & Online Marketing uit Amsterdam maakt voor jou een compleet werkende WordPress, Ruby On Rails of custom website. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, mobiel vriendelijk en zoekmachine vriendelijk. Jouw website is hét uithangbord van jouw bedrijf en daarom moet de ontwikkeling goed en professioneel worden gedaan. Daarom zit je door onze jarenlange ervaring bij SEOLab goed. Een professionele website laten maken in Amsterdam kan je aan ons overlaten!

Professioneel webdesign voor jouw website laten maken

Als bedrijf wil je een website laten maken welke mooi is, op ieder apparaat goed werkt en veel bezoekers trekt. Een website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten. Bij het toetreden van jouw website zullen bezoekers beslissen of ze blijven of weggaan. Daarom is de eerste indruk heel belangrijk. Als dit in orde is, zullen de bezoekers langer blijven hangen en meer informatie van jouw website blijven onthouden.

Website design en optimalisatie door SEOlab

19 jaar webdevelopment ervaring
Meer dan 450 websites gebouwd
Eigen webdevelopers
SEO technische geoptimaliseerd
Hosting in eigen beheer
24 uur support helpdesk

De web developers

Duco Drupsteen Webdeveloper
Duco Drupsteen
Full stack developer
Idriss el Mellaoui
Idriss el Mellaoui
Webdeveloper

Een webdesign dat bij jou past

Wij geloven dat je een website samen bouwt. SEOlab heeft de kennis om een professionele website te bouwen. Deze kennis in combinatie met jouw kennis van het vakgebied leidt tot een top website welke volledig naar wens is. Onze persoonlijke benadering maakt ons uniek. Wij kijken naar jouw wensen en huisstijl, zodat je een op maat gemaakte website krijgt welke hier perfect op aansluit. Van een kleine tot een grote website, van een simpele website tot een met de nieuwste functionaliteiten. Niets is ons te gek.

Responsive webdesign

De website wordt met een responsive design gemaakt, zodat de gebruikerservaring ook op mobiele apparaten optimaal is. We betrekken naast onze designers en developers ook onze SEO- en conversie specialisten voor een goed eindresultaat. Daardoor ziet je website er niet alleen prachtig uit, maar is hij ook geoptimaliseerd voor Google! Laat een winnende website maken door onze ervaren specialisten.

SEOlab helpt ook jouw website te groeien

Bij SEOlab webdesign & Online Marketing kan je een nieuwe website laten maken, of jouw bestaande website opnieuw laten inrichten. Wij kunnen websites optimaliseren, ontwerpen, bijwerken, onderhouden, promoten en laten groeien. Door jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites hebben we verschillende bedrijven geholpen hun zakelijke doelen op het internet te bereiken. Bekijk ons werk hier en ervaar het zelf! Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, of contact met ons opnemen.

Recent opgeleverde websites
Campingpark de Bongerd
Campingpark de Bongerd
WordPress / Custom design / AVADA
Hettema-en-van-Bambost-Juristen
Hettema & van Bambost Juristen
WordPress / Custom design / DIVI
Simpele recepten
Simpele Recepten
WordPress / Custom design / AVADA

Veelgestelde vragen aan onze web developers en webdesigners

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, komen er waarschijnlijk heel veel vragen in je op. Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: “Als ik door jullie een website laat maken, aan welke kosten moet ik dan denken?”. Dit is een logische vraag. Het is alleen lastig om te zeggen wat een website jou gaat kosten. Deze kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van jouw wensen. Voor een kostenindicatie kun je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze stemmen we af op jouw wensen en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. Lees in onze blog meer over de kosten om een nieuwe website te laten bouwen.

Krijgt de website een responsive design?

Je wilt natuurlijk dat je websitebezoeker een goede eerste indruk krijgt en een perfecte weergave van je website krijgt te zien. Bij SEOlab zorgen we ervoor dat alle websites die wij maken zijn voorzien van een responsive design. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat je website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de websitebezoeker. De websites die wij maken zijn altijd geoptimaliseerd voor op desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Biedt SEOlab ook webhosting aan?

Als je een website laat maken door SEOlab kun je ook gebruik maken van onze webhosting. Zo heb je alles op één plek en heb jij maar één aanspreekpunt. Mocht er iets aan de hand zijn met je webhosting of met je website, wij staan altijd klaar om je te helpen! Wij maken gebruik van een SSL-beveiliging, dit zorgt voor een veilige verbinding tussen de server van je website en de browser. Hiermee worden gegevens van jou en jouw websitebezoekers beter beveiligd.

Hoe vind ik de juiste webdesigner in Amsterdam?

Een website bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is er een groot aanbod aan webdesigners die jou hierbij kunnen helpen. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste webdesigner?

Professionaliteit
Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Jouw website bepaalt of de websitebezoeker wel of niet zaken met jou willen doen. Laat je website daarom niet bouwen door de eerste de beste, maar ga op zoek naar een professional met een uitgebreid portfolio. Kijk daarnaast naar reviews en de website van de webdesigner zelf. Krijg je een goed gevoel hierbij? Neem dan contact op met de webdesigner om een afspraak te maken.

Goedkoop is duurkoop
Hou er rekening mee dat een echt goede website laten bouwen niet goedkoop is. Als je kiest voor de goedkoopste optie kan dit je duur komen te staan. Het bouwen van een website is arbeidsintensief, zeker als je een custom website.

Duidelijke afspraken
Maak duidelijke afspraken met de webdesigner voordat deze aan de slag gaat met het bouwen van jouw website. Zorg ervoor dat alle afspraken op papier staan of op z’n minst zijn besproken. Staat alles op papier? Dan kan de bouw van jouw nieuwe website beginnen.

Wordt de website mijn eigendom als hij klaar is?

Bij SEOlab krijg je bij de oplevering van je nieuwe website volledige toegang. Zo kan je zelf inloggen op je website om aanpassingen te doen, wanneer je maar wilt.

Maken jullie ook een website ontwerp?

Ja, bij SEOlab kunnen we ook het onderwerp van je website maken. Vul ons contactformulier in, dan zullen we contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Samen je website bouwen en beter vindbaar worden?

Gerelateerde artikelen

WordPress website sneller maken

De laadtijd van websites wordt steeds belangrijker. Inmiddels is de snelheid van je website ook een belangrijke ranking factor in de Google zoekresultaten.

Lees verder
14 webdesign trucs die je moet kennen

Deze 14 webdesign trucs helpen je om tijd te besparen, zodat je meer kunt doen in de tijd die je op een dag hebt.

Lees verder
31 dont’s die je website verpesten

31 don’ts op websites die niet goed zijn voor je business. Hiermee hopen we dat jij de veelgemaakte fouten voorkomt.

Lees verder
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam