Nieuwe website.
WordPress of Custom made? Niets is voor ons te gek! Wij maken digitale ervaringen die prikkelen en inspireren.

Website laten maken door SEOlab uit Amsterdam

Wil je een website laten maken? SEOlab webdesign & Online Marketing uit Amsterdam maakt voor jou een compleet werkende WordPress, Ruby On Rails of custom website. Met onze jarenlange ervaring zit je bij SEOlab goed. Wij onderscheiden ons met een persoonlijke benadering, creativiteit en ontwikkelen een SEO technisch geoptimaliseerde website die past bij jouw wensen. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in zowel de vormgeving als de techniek van websites.

De eerste indruk van een website telt

Als bedrijf wil je een website laten bouwen die mooi is, goed werkt en veel bezoekers trekt. Maar het oog wil ook wat: het design van jouw website is het eerste wat bezoekers zullen zien. Het belang van een goede website wordt vaak onderschat. Jouw website is de etalage van jouw bedrijf waar mensen beslissen of ze blijven of weggaan. Daarom is de eerste indruk heel belangrijk. Als dit in orde is, zullen de bezoekers van jouw website langer blijven hangen en meer informatie van jouw website blijven onthouden.

Webdesign & webdevelopment SEOlab 

19 jaar webdevelopment ervaring
Meer dan 450 websites gebouwd
Eigen webdevelopers
SEO technische geoptimaliseerd
Hosting in eigen beheer
24 uur support helpdesk

De web developers

Duco Drupsteen Webdeveloper
Duco Drupsteen
Full stack developer
Idriss el Mellaoui
Idriss el Mellaoui
Webdeveloper

Een webdesign dat bij jou past

Onze web developers bij SEOlab uit Amsterdam ontwerpen en bouwen een website, precies zoals jij dat wilt. Van een kleine tot grote website, van een simpele tot een website met de nieuwste functionaliteiten. Ze kijken naar jouw wensen en huisstijl, zodat de nieuwe website hier perfect bij past. De website wordt in responsive design gemaakt, zo is de gebruikerservaring ook op mobiele devices optimaal. Ook wordt de website direct SEO technisch geoptimaliseerd. Zo ziet je website er niet alleen prachtig uit, maar is hij ook optimaal voor Google!

SEOlab webdesign & Online Marketing kan je helpen met een nieuwe website, maar ook om je bestaande website opnieuw te ontwerpen, bij te werken, te onderhouden, te promoten en te laten groeien. We hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites voor allerlei soorten bedrijven en helpen hun zakelijke doelen en dromen op internet te verwezenlijken.

Recent opgeleverde websites
Campingpark de Bongerd
Campingpark de Bongerd
WordPress / Custom design / AVADA
Hettema-en-van-Bambost-Juristen
Hettema & van Bambost Juristen
WordPress / Custom design / DIVI
Simpele recepten
Simpele Recepten
WordPress / Custom design / AVADA

Veelgestelde vragen aan onze web developers en webdesigners

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, komen er waarschijnlijk heel veel vragen in je op. Hieronder staan de meest gestelde vragen.

Wat kost het laten maken van een nieuwe website?

Een vraag die ons vaak wordt gesteld is: “aan welke kosten moet ik denken als ik door jullie een website laat maken?” Dit is een logische vraag. Het is alleen lastig om te zeggen wat een website jou gaat kosten. Deze kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van jouw wensen. Voor een kostenindicatie kun je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze stemmen we af op jouw wensen en samen kijken we wat de mogelijkheden zijn. Lees in dit blog meer over de kosten om een nieuwe website te laten bouwen.

Wordt de website responsive?

Je wilt natuurlijk dat je websitebezoeker een goede eerste indruk krijgt en een perfecte weergave van je website krijgt te zien. Bij SEOlab zorgen we ervoor dat alle websites die wij maken zijn voorzien van een responsive design. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat je website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de websitebezoeker. De websites die wij maken zijn altijd geoptimaliseerd voor op desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Biedt SEOlab ook webhosting aan?

Als je een website laat maken door SEOlab kun je ook gebruik maken van onze webhosting. Zo heb je alles op één plek en heb jij maar één aanspreekpunt. Mocht er iets aan de hand zijn met je webhosting of met je website, wij staan altijd klaar om je te helpen! Wij maken gebruik van een SSL-beveiliging, dit zorgt voor een veilige verbinding tussen de server van je website en de browser. Hiermee worden gegevens van jou en jouw websitebezoekers beter beveiligd.

Hoe vind ik de juiste webdesigner in Amsterdam?

Een website bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is er een groot aanbod aan webdesigners die jou hierbij kunnen helpen. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste webdesigner?

Professionaliteit
Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Jouw website bepaalt of de websitebezoeker wel of niet zaken met jou willen doen. Laat je website daarom niet bouwen door de eerste de beste, maar ga op zoek naar een professional met een uitgebreid portfolio. Kijk daarnaast naar reviews en de website van de webdesigner zelf. Krijg je een goed gevoel hierbij? Neem dan contact op met de webdesigner om een afspraak te maken.

Goedkoop is duurkoop
Hou er rekening mee dat een echt goede website laten bouwen niet goedkoop is. Als je kiest voor de goedkoopste optie kan dit je duur komen te staan. Het bouwen van een website is arbeidsintensief, zeker als je een custom website.

Duidelijke afspraken
Maak duidelijke afspraken met de webdesigner voordat deze aan de slag gaat met het bouwen van jouw website. Zorg ervoor dat alle afspraken op papier staan of op z’n minst zijn besproken. Staat alles op papier? Dan kan de bouw van jouw nieuwe website beginnen.

Wordt de website mijn eigendom als hij klaar is?

Bij SEOlab krijg je bij de oplevering van je nieuwe website volledige toegang. Zo kan je zelf inloggen op je website om aanpassingen te doen, wanneer je maar wilt.

Maken jullie ook een website ontwerp?

Ja, bij SEOlab kunnen we ook het onderwerp van je website maken. Vul ons contactformulier in, dan zullen we contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Samen je website bouwen en beter vindbaar worden?

Gerelateerde artikelen

WordPress website sneller maken

De laadtijd van websites wordt steeds belangrijker. Inmiddels is de snelheid van je website ook een belangrijke ranking factor in de Google zoekresultaten.

Lees verder
14 webdesign trucs die je moet kennen

Deze 14 webdesign trucs helpen je om tijd te besparen, zodat je meer kunt doen in de tijd die je op een dag hebt.

Lees verder
31 dont’s die je website verpesten

31 don’ts op websites die niet goed zijn voor je business. Hiermee hopen we dat jij de veelgemaakte fouten voorkomt.

Lees verder
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam