Waarom is het essentieel om de beste webhosting voor jouw website te kiezen?

Een website is essentieel om je klanten te bereiken. Het begint allemaal bij de juiste hosting. Lees ons blog voor tips.

Duco Drupsteen
24/3/2024
Laatste update

Meer artikelen van Duco

Een website is een cruciale parameter geworden voor alle soorten bedrijven die helpt om het wereldwijde publiek te bereiken. De meeste website-eigenaren of bloggers gebruiken de website om hun ideeën wereldwijd te delen met de gebruikers met als doel de betrokkenheid bij de website of blog te vergroten.

Inhoud

Wanneer je besluit om je bedrijf online te zetten, is het selecteren van een juiste webhosting bedrijf een moeilijke opgave voor beginners. Opgemerkt wordt dat de meeste eigenaren van kleine bedrijven in de beginfase verkeerde beslissingen nemen vanwege een gebrek aan onderzoek en kennis. In ons blog leer je waarom het voor kleine bedrijven essentieel is om de beste webhosting voor hun website te kiezen.

Gevolgen van het selecteren van de verkeerde hostingprovider

Als bedrijfseigenaar is het maximaliseren van de winst meestal de eerste prioriteit. De meeste eigenaren denken dat het selecteren van een willekeurige webhosting provider geen invloed heeft op hun bedrijf of inkomen. Vervolgens wordt voorgesteld om nog eens na te denken, want met de hulp van een webhosting provider wordt uw website wereldwijd live. Dus hier is uw beslissing erg belangrijk. Wij leren je enkele nadelen kennen van het kiezen van een verkeerde hostingprovider:

Verlies van inkomsten
Als de website uitvalt, heeft dit invloed op het websiteverkeer en verhoogt het het bouncepercentage. Als een website downtime heeft, heeft dit gevolgen voor potentiële klanten, aangezien zij niet op de website kunnen komen. Hierdoor ontstaat een gebrek aan interesse bij bezoekers en gaan ze op zoek naar een alternatieve website. Als je een online winkel hebt en mensen kunnen niet op de website komen, dan heeft dit uiteraard invloed op je inkomsten.

Negatieve impact op SEO-ranking
Het uiteindelijke doel van de meeste websites is om deze bovenaan de resultaten in zoekmachines te krijgen. Als een website regelmatig uitvalt, zal een zoekmachine als Google je website niet in overweging nemen voor de beste resultaten. Naast downtime is een trage website ook een van de grootste oorzaken voor een lage ranking. Daarom wordt aangeraden een goede SEO-dienstverlener te selecteren die de website optimaliseert met behulp van de beste technieken. Zo hebben wij bij SEOlab SEO-specialisten met veel ervaring in het verbeteren van de website snelheid.

Beveiligings- en malware-aanvallen
Als je kiest voor een goede webhosting provider zoals bij SEOlab, dan zullen wij helpen om uw website gegevens te beschermen en er een back-up van te maken.

Hoe selecteer je de beste webhosting provider?

Vanwege de toenemende concurrentie is er een ‘x’ aantal webhosting providers op de markt. Er zijn verschillende webhosting oplossingen beschikbaar zoals Shared, VPS, Dedicated en Managed webhosting, Cloud, etc. Daarom is het handig om het plan te controleren, te vergelijken en vervolgens te selecteren volgens jouw vereisten.


24/7 Klantenservice
Het is noodzakelijk om te kiezen voor superieure klantenservice omdat het internet 24/7 live is en de gebruiker op elk moment op de website kan surfen. Veel webhosting providers geven aan dat ze 24/7 ondersteuning bieden en bereikbaar zijn via e-mail, telefoon en chats. Ook bij SEOlab bieden wij 24/7 service.

Conclusie
Webhosting en SEO zijn met elkaar verbonden en het is noodzakelijk om de beste webhosting provider en het beste SEO-bedrijf zoals te krijgen om de beste prestaties van de website in de zoekmachine te ervaren. Bij SEOlab kunnen wij webhosting combineren met SEO en zo ervoor zorgen dat jouw website het beste kan ranken in Google. Wil jij de hosting aan ons overlaten? Of Heb je hulp nodig om de snelheid van je website te verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op.