Website optimalisatie
Haal je wel het maximale uit jouw website? Laat website optimalisatie gerust over aan onze specialisten.

Website optimalisatie specialisten

Ben je op zoek naar professionele hulp bij het optimaliseren van jouw website? SEOlab uit Amsterdam staat voor je klaar! Website optimalisatie is een cruciaal onderdeel van jouw online marketing strategie. Het zorgt ervoor dat zowel nieuwe als bestaande klanten jouw website gemakkelijk kunnen vinden. Door het optimaliseren van je website verbeteren de prestaties aanzienlijk, waardoor je meer kans hebt op online succes.

Website snelheid

Wij zorgen voor een snelle website zonder caching plugins. Groene Google PageSpeed scores.

Conversie optimalisatie

Wij verhogen conversies en zorgen voor meer kwalitatieve leads, wij maken van kijkers kopers.

Mobiele website

Wij nemen alle obstakels die weg en zorgen voor een hoge kwaliteitservaring op de mobiel.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zijn SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Wij maken je website beter vindbaar.

Wat kan je van ons verwachten?
  • In-house webdevelopers en online marketing specialisten
  • +15 jaar ervaring met web development
  • SEO technisch geoptimaliseerd
  • Meerdere gecertificeerde tools
  • Aantoonbare resultaten
  • Voor elk doel een passende optimalisatie
Stappenplan optimaliseren websites
1.

Analyseren en doelen stellen

Samen met ons team analyseren we jouw huidige website om de nodige verbeteringen te bepalen. Vervolgens stellen we samen met jou specifieke doelen vast voor de optimalisatie van je website, zoals het verbeteren van de laadtijd, verhogen van de conversieratio en verbeteren van de zoekmachine rankings.

2.

Keyword-onderzoek

Ons team onderzoekt relevante zoektermen voor jouw doelgroep. Met geavanceerde tools zoals Semrush Keyword Research bepalen we zoekvolumes, concurrentie en relevantie van zoekwoorden. Samen selecteren we de meest relevante zoekwoorden voor jouw doelen en website-inhoud.

3.

Technische optimalisatie

We optimaliseren jouw website technisch voor zoekmachines. Ons team verbetert de laadtijd, optimaliseert afbeeldingen, verwijdert onnodige plugins en zorgt voor een 100% SEO health score. Daarnaast zorgen we ook voor een mobielvriendelijk en responsief ontwerp. Ook optimaliseren we de URL-structuur, meta-tags, kopteksten en interne linkstructuur.

4.

Content-optimalisatie

Ons team creëert hoogwaardige, relevante content die perfect aansluit bij de zoekintentie van jouw doelgroep. We optimaliseren de content met strategisch geplaatste zoekwoorden en zorgen voor een leesbare presentatie met opsommingstekens, alinea's en afbeeldingen. We versterken de gebruikerservaring en autoriteit van jouw website met interne en externe links naar relevante bronnen.

5.

Gebruikerservaring

We maken jouw website eenvoudig te navigeren en gebruiksvriendelijk. Een duidelijke en intuïtieve menustructuur zorgt ervoor dat belangrijke informatie gemakkelijk vindbaar is. We optimaliseren de call-to-action knoppen en formulieren op je website en zorgen ervoor dat deze goed werken op verschillende browsers en apparaten.

6.

Monitoring en optimalisatie

Ons team gebruikt tools zoals Google Analytics om het verkeer, conversies en andere statistieken van jouw website te volgen. We analyseren regelmatig de resultaten en identificeren verbeterpunten. Door voortdurend te experimenteren en te optimaliseren op basis van verzamelde gegevens, streven we naar een continu verbeterde website.

Voorbeelden
Wat is mobiele website optimalisatie?

Bij de optimalisatie van je website werken we aan het aantrekkelijk en bruikbaar maken van je website voor gebruikers of zoekmachines. Zo zorgen we ervoor dat de ervaring op de website vlekkeloos is, waardoor deze goed opgepakt kan worden door diverse browsers. Echter mobiel gebruik wordt met het jaar meer en meer, en daarom hechten browsers hier ook steeds meer waarde aan. Hierdoor is het belangrijk om naast een goede website ervaring op een desktop ook te optimaliseren voor alle mobiele apparaten. SEOlab zorgt voor een mobiele gebruikerservaring van hoge kwaliteit en zonder obstakels.

Waarom is mobiele website optimalisatie belangrijk?

Volgens onderzoek van Google verlaat 29% van de smartphone bezoekers direct je mobiele website als hij niet goed overkomt. Zelfs 53% verlaat je website als hij traag is. Dus de mobiele gebruikerservaring moet goed zijn om de bezoekers vast te houden op je mobiele website.

Mobiele gebruikers verwachten dat pagina's onmiddellijk laden en ze willen mobielvriendelijke app-achtige functies zoals grote knoppen, eenvoudige invoervelden en niet te lang scrollen. Ook willen ze snel toegang tot informatie zoals prijzen, openingstijden, routebeschrijving en telefoonnummers.

Meer dan 150 klanten

ContactCare Logo
Evert Groot Logo
Evidos Logo
Tubble Logo
Galliano Logo
De Smaak Van Italië logo
Laten we samenwerken!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vandaag contact op en ontdek de opties.