Website optimalisatie

Haal je wel het maximale uit jouw website?
Laat website optimalisatie gerust over aan onze specialisten.

Laat SEOlab je website optimaliseren.

SEOlab uit Amsterdam helpt je graag met het optimaliseren van jouw website. Website optimalisatie is een belangrijk onderdeel van de online marketing strategie. Het zorgt ervoor dat (potentiële) klanten jouw website vinden. Door het optimaliseren van je website verbeteren de prestaties en heb je meer kans op online succes.

Website snelheid

Wij zorgen voor een snelle website zonder caching plugins. Groene Google PageSpeed scores.

Conversie optimalisatie

Wij verhogen conversies en zorgen voor meer kwalitatieve leads, wij maken van kijkers kopers.

Mobiele website

Wij nemen alle obstakels die weg en zorgen voor een hoge kwaliteitservaring op de mobiel.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij zijn SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Wij maken je website beter vindbaar.

Website optimalisatie bij SEOlab

  • In-house webdevelopers en online marketing specialisten
  • +15 jaar ervaring met web development
  • SEO technisch geoptimaliseerd
  • Meerdere gecertificeerde tools
  • Aantoonbare resultaten
  • Voor elk doel een passende optimalisatie
1.

Analyse

We starten met een pre-analyse. Hiervoor gebruiken we diverse tools. Dit geeft ons inzicht in de huidige staat van de website en we bekijken waar de mogelijke verbeterpunten zitten.

2.

Persoonlijke strategie

Elke website is anders en daarom is persoonlijk advies dat aansluit op jouw website belangrijk. Omdat wij waarde hechten aan transparante communicatie stellen we deze samen op met het bedrijf.

3.

Concept

Als de wensen en doelen zijn vastgesteld bedenken we een strategie. De aanpassingen of wijzigen voeren we door in een testomgeving zodat je als bedrijf altijd kunt meekijken wat er gebeurd.

4.

Live zetten

Voordat we de geoptimaliseerde website of pagina live zetten doet het bedrijf nog een laatste controle voor eventuele feedback. Vervolgens kan de website worden omgezet van test naar live.

Voorbeelden

Wat is mobiele website optimalisatie?

Bij de optimalisatie van je website werken we aan het aantrekkelijk en bruikbaar maken van je website voor gebruikers of zoekmachines. Zo zorgen we ervoor dat de ervaring op de website vlekkeloos is, waardoor deze goed opgepakt kan worden door diverse browsers. Echter mobiel gebruik wordt met het jaar meer en meer, en daarom hechten browsers hier ook steeds meer waarde aan. Hierdoor is het belangrijk om naast een goede website ervaring op een desktop ook te optimaliseren voor alle mobiele apparaten. SEOlab zorgt voor een mobiele gebruikerservaring van hoge kwaliteit en zonder obstakels.

Waarom is mobiele website optimalisatie belangrijk?

Volgens onderzoek van Google verlaat 29% van de smartphone bezoekers direct je mobiele website als hij niet goed overkomt. Zelfs 53% verlaat je website als hij traag is. Dus de mobiele gebruikerservaring moet goed zijn om de bezoekers vast te houden op je mobiele website.

Mobiele gebruikers verwachten dat pagina's onmiddellijk laden en ze willen mobielvriendelijke app-achtige functies zoals grote knoppen, eenvoudige invoervelden en niet te lang scrollen. Ook willen ze snel toegang tot informatie zoals prijzen, openingstijden, routebeschrijving en telefoonnummers.

Meer dan 150 klanten

ContactCare Logo
Evert Groot Logo
Evidos Logo
Tubble Logo
Galliano Logo
De Smaak Van Italië logo

Laten we samenwerken! 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vandaag contact op en ontdek de opties.