Boost je website met SEOlab: Professionele SEO specialisten

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de toonaangevende experts in SEO. Wij verbeteren jouw website zodat je beter gevonden wordt op Google en meer organische zoekresultaten krijgt.

Vind jouw SEO Match bij SEOlab

Wil je meer conversies, hogere posities in Google en op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Als SEO specialist begrijpen we hoe belangrijk dit is en we helpen je hier graag mee!

Bij SEOlab uit Amsterdam zijn we dagelijks bezig met zoekmachine optimalisatie voor diverse bedrijven. Als ervaren SEO expert volgen we actief de laatste updates en algoritmes van zoekmachines. We zorgen ervoor dat jouw website perfect afgestemd is op SEO.

Het inschakelen van een SEO-specialist van buitenaf, vol met kennis, is essentieel als je zelf de expertise mist om je online zichtbaarheid te verbeteren.

Imre Bernáth, is een SEO expert. Hij heeft veel ervaring. Hij kan jou helpen om jouw website beter vindbaar te maken op het internet. We gebruiken slimme strategieën en technieken om dit te bereiken.

Wij zorgen voor hoge rankings

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. We begrijpen hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Voor veel bedrijven in verschillende branches zorgen wij voor hogere rankings op concurrerende zoekwoorden. Wil je meer weten over onze specialisten in zoekmachine optimalisatie?

Neem dan contact met ons, dan kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

Op maat gemaakte SEO

We begrijpen dat elk project zijn unieke uitdagingen en behoeften heeft. Daarom leveren we SEO-diensten op maat, die leiden tot technische optimalisatie van jouw site. Dit betekent focussen op snelle laadtijden en een hoge SEO-score behalen voor betere online resultaten.

Door gerichte aanpassingen en geavanceerde SEO-technieken verbeteren we je rang in zoekresultaten op een duurzame manier.

Benieuwd naar onze methode? Neem contact op voor een succesvolle samenwerking.

Overzichtelijk en duidelijk meetbaar

We werken met ons eigen SEO dashboard. Je krijgt toegang tot dit dashboard, zodat je alle vorderingen op de voet kan volgen.

De werkzaamheden die we uitvoeren zijn op maat gemaakt en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. We kunnen je een inschatting geven van de haalbaarheid en hoe lang het kan gaan duren voordat er de resultaten van onze werkzaamheden zichtbaar worden.

Wat biedt ons team jou aan?
  • 15 jaar ervaring met SEO
  • Eigen web developers en SEO specialisten
  • SEO specialist met HTML kennis
  • Slimme SEO Strategieën
  • Aantoonbare resultaten
  • Technische SEO als basis
  • Focus op conversie (meer leads)
1.

Diepgaande SEO Audit

We doen uitgebreid onderzoek naar de huidige SEO prestaties van je website, zodat we kunnen zien wat er nog gedaan kan worden om de website te optimaliseren. We kijken naar je website, concurrentie en de markt. Met de SEO audit als uitgangspunt kunnen we een SEO strategie bedenken, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken.

2.

Grondig zoekwoordonderzoek

We starten met een zoekwoorden onderzoek. We gaan op zoek naar de beste zoektermen die je potentiële klanten gebruiken. Hierbij kijken we ook naar de zoekvolume en de zoekwoorden van je concurrenten.

Uit dit onderzoek komen zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf om op gevonden te worden. Met deze zoekwoorden gaan we ervoor zorgen dat klanten je gaan vinden.

3.

On-Page SEO optimalisatie

Voor het behalen van goede ranking in zoekmachines is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s op je website over gaan, zodat deze relevant zijn, zonder dat de pagina’s teveel geoptimaliseerd zijn. Wij gaan te werk volgens de SEO richtlijnen van Google.

4.

Technische SEO onderzoek

Als een website SEO technisch niet in orde is, zorgt dit ervoor dat je website minder goed vindbaar is in zoekmachines, omdat dit invloed heeft op je rankings. Wij gaan de website scannen en analyseren op meer dan 100 belangrijke SEO issues en lossen de problemen die hieruit naar voren komen op. We gaan hard aan het werk om een SEO health score van 100% voor je te behalen!

5.

SEO copywriting

Content is niks waard als klanten je niet kunnen vinden. Het is daarom belangrijk dat content relevant is voor je potentiële bezoekers en de zoekmachines. Uit het keyword- en concurrentieonderzoek komen zoektermen naar voren waarop je doelgroep zoekt, deze waardevolle informatie gebruiken wij voor het optimaliseren van de huidige content en het schrijven van relevante nieuwe teksten.

6.

Strategische SEO planning

Elk bedrijf heeft een SEO strategie nodig, onze specialisten helpen je hier graag bij. Zo kunnen ze je onder andere helpen met het maken van een goede sitestructuur en een efficiënte keyword targeting die het zoekverkeer naar je website leidt. Google verandert voortdurend zijn algoritme, wij zorgen ervoor dat deze in jouw SEO strategie up-to-date blijft.

Is SEO nog belangrijk in 2024?
FAQ pijl

In de altijd veranderende online wereld is SEO steeds belangrijker en cruciaal voor succes. SEO is een dynamisch veld, voortdurend in beweging door ontwikkelingen in technologie, webdesign en zoekmechanismen. Google, bijvoorbeeld, voert jaarlijks honderden tot duizenden updates uit aan zijn zoekalgoritme. Dit kan variëren van kleine veranderingen tot grote aanpassingen die invloed hebben op zoekresultaten en SEO strategieën.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van veranderingen. Dit helpt bij het behouden van hogere ranking en het aantrekken van meer bezoekers.

Online concurrentie groeit. Succes van je website hangt af van flexibiliteit en proactiviteit bij inspelen op SEO-trends. In 2024 is SEO niet alleen relevant, het is een integraal onderdeel van een doeltreffende digitale strategie.

Hoeveel kost het om een SEO-specialist in te huren?
FAQ pijl

De kosten voor het inschakelen van een SEO-specialist kunnen sterk variëren, afhankelijk van meerdere factoren. Een goede SEO-strategie wordt speciaal voor jou gemaakt. Dit gebeurt na een grondig onderzoek van jouw situatie.

Het is belangrijk om te weten. Hier zijn enkele van de kernpunten die we in overweging nemen:

SEO-check: We bekijken hoe goed jouw website nu scoort in zoekmachines om verbeterpunten te vinden.

Linkprofiel: De kwaliteit en kwantiteit van backlinks naar jouw website zijn cruciaal voor jouw SEO-succes.

Zoekwoorden onderzoek: is het bekijken van jouw huidige posities voor bepaalde zoekwoorden. Dit helpt om te zien hoeveel geld nodig is om ze te verbeteren. De concurrentie van de zoektermen speelt hierbij een grote rol.

Concurrentie onderzoek: De intensiteit van de online concurrentie binnen jouw sector beïnvloedt de strategie.

Doelen en geld: Jouw doelen en budget bepalen het opstellen van een persoonlijk actieplan.

Investeren in SEO moet worden gezien als een toekomstplan voor de groei van jouw website. De kosten variëren.

Voor basis optimalisatie zijn het enkele honderden euro's per maand. Voor geavanceerde strategieën in concurrerende markten zijn het duizenden euro's.

Elk project is uniek. We willen een plan maken dat aan jouw wensen voldoet. Het plan moet ook binnen jouw budget passen.

Wat zijn de voordelen van het inhuren van externe SEO-expertise

Als bedrijfseigenaar is het essentieel om je te richten op de hoofdtaken die jouw bedrijf uniek maken. Zit je krap in tijd, interesse of kennis om je bezig te houden met website verbetering?

Het inhuren van een SEO specialist is slim als je zelf onvoldoende kennis hebt. Een externe SEO expert brengt uitgebreide kennis en waardevolle ervaring mee.

Daarnaast kan hij zorgen voor een betere online zichtbaarheid. Deze expertise zorgt voor een efficiënte en effectieve aanpak, wat snellere en betere resultaten oplevert.

Ook biedt een externe specialist frisse inzichten en strategieën die intern over het hoofd kunnen worden gezien. Ze kunnen zich volledig richten op SEO. Dit gebeurt zonder afleiding van andere werkzaamheden.

Zo kunnen ze een consistente en doelgerichte aanpak hanteren. Hun kennis van trends en algoritmes is actueel. Hierdoor blijft je SEO strategie up-to-date.

Dit kan lastig zijn voor interne teams. Dit kan een uitdaging zijn voor interne teams.

Hoe vind ik de juiste SEO specialist?

Het is belangrijk om een SEO expert in Nederland te vinden. De expert moet goed zijn in zijn vak. Hij moet ook naar jouw wensen luisteren.

Val niet voor mooie praatjes, zoals beloftes om je website snel bovenaan in Google te krijgen. Zelfs de top SEO specialisten weten dat dit soort garanties lucht zijn.

Lees online reviews voordat je beslist om met een bureau of specialist samen te werken. Het is een gouden tip. Deze reviews geven vaak een realistisch beeld van wat je kunt verwachten.

En vergeet niet: een vrijblijvende offerte is jouw beste vriend. Dit geeft je een idee van hoe de SEO specialist werkt en communiceert, en van zijn expertise.

Overweeg ook het ervaringsniveau van de SEO specialist. Een Junior SEO specialist is jong en vernieuwend. Hij heeft echter niet de ervaring van een Senior met jarenlange ervaring.

Een Medior specialist biedt vaak een mooie balans tussen frisse ideeën en veel ervaring. Kies niet alleen op prijs of beloftes, maar ook op wat jouw project nodig heeft. Kijk verder dan alleen dat.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Misschien herken je het wel. Je doet een zoekopdracht in Google en ziet bovenaan een resultaat staan met het woord ‘Gesponsord’ vermeld.

Deze websites hebben een advertentie op Google staan op dit zoekwoord. Zij betalen voor iedere klik op het geadverteerde zoekresultaat. Dit kan een vrij dure methode zijn, maar je ziet wel sneller resultaat.

De resultaten die je onder de advertenties ziet staan zijn organische resultaten. SEO zorgt er dus voor dat je organisch hoger in zoekmachines zoals Google komt. SEO is gratis en je hoeft niet te betalen per klik. Het is voordelig voor jou.

Echter is SEO wel een project voor de lange termijn. SEO kan lang duren voordat het resultaten oplevert en je hoog in zoekresultaten staat.

Bezoekers via SEO zijn beter dan via SEA. Ze zijn van hogere kwaliteit en hebben meer interesse in jouw website. Twijfel je over investeren in SEO of SEA. Kijk op onze blog voor meer informatie en advies.

Zie ik direct resultaat met SEO?

Bij SEO is geduld een schone zaak. SEO resultaten zijn niet direct zichtbaar. Het duurt maanden voordat zoekmachines veranderingen op je website opmerken en je positie verbetert. Ze erkennen de verbeterde relevantie en autoriteit.

De schoonheid van SEO zit in de duurzaamheid ervan. SEO-verkeer blijft komen zonder extra kosten. Betaalde advertenties stoppen zodra je stopt met betalen.

Het hoofddoel van SEO is om je website een prominente positie in de zoekmachine te geven. - Als je zichtbaarheid verbetert, krijg je meer bezoekers op je website. - Meer bezoekers kunnen leiden tot meer verkoop, aanvragen of inschrijvingen.

Het is verstandig om te investeren in SEO. De resultaten groeien exponentieel. Dit gebeurt als je blijft verbeteren op lange termijn.

Meer dan 150 klanten

ContactCare Logo
Evert Groot Logo
Evidos Logo
Tubble Logo
Galliano Logo
De Smaak Van Italië logo
Laten we samenwerken!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vandaag contact op en ontdek de opties.