Organisch zoekverkeer (SEO)

Wij zijn SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Laat ons jouw website beter vindbaar maken.

SEO specialist

Op zoek naar SEO specialist met veel kennis en ervaring? Dan ben je bij SEOlab uit Amsterdam op het juiste adres! Wij zorgen voor hogere posities in Google en dat jouw website met de juiste zoekwoorden gevonden wordt. Met meer dan 10 jaar ervaring met SEO zijn onze experts kenners op het gebied van online marketing!

Onze SEO experts verhogen jouw Google ranking

Onze SEO experts zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en begrijpen hoe belangrijk het is om online goed vindbaar te zijn. Wij werken samen met veel verschillende bedrijven in diverse branches en zorgen voor hogere rankings op relevante zoekwoorden! Meer informatie over onze SEO experts? Neem dan gerust contact met ons op! Wij kijken graag samen naar wat wij voor jou kunnen betekenen.

SEO optimalisatie fases

Wij werken op basis van kennis en ervaring! Elke website is anders en wij zorgen voor maatwerk voor jouw behoeftes.

Onze aanpak is verdeeld in de volgende fases: In de eerste fase zorgen onze experts ervoor dat jouw website SEO technisch in orde is. Ons doel is om te werken naar een uitstekende SEO health score en een goed geoptimaliseerde website snelheid. Vervolgens wordt jouw website doorgevoerd met de nieuwe aanpassingen die leiden tot een verbetering in de zoekresultaten.

In de volgende fases combineren onze experts verschillende SEO werkzaamheden.

Overzichtelijk en duidelijk meetbaar

Wij werken met ons eigen dashboard. Als klant krijg je ook toegang tot dit dashboard, zodat je alle vorderingen op de voet kan volgen. De werkzaamheden die onze experts per klant uitvoeren zijn op maat gemaakt. De snelheid van het behalen van resultaten verschilt per klant. Wij geven voor elke opdracht die wij aannemen een inschatting van de haalbaarheid en tijdsduur.

Wat kan je van ons verwachten?
  • +10 jaar ervaring met SEO
  • Eigen web developers en SEO specialisten
  • SEO specialist met HTML kennis
  • Slimme SEO Strategieën
  • Aantoonbare resultaten
  • Technische SEO als basis
  • Focus op conversie (meer leads)
1.

SEO audit

Onze experts doen uitgebreid onderzoek naar de huidige SEO prestaties van jouw website. Met deze informatie kunnen wij zien wat er nog gedaan kan worden om de website beter te optimaliseren. We kijken naar jouw website, de concurrentie en in welke markt jij je bevindt. Met de SEO audit als uitgangspunt kunnen we een strategie bedenken, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken!

2.

Keyword onderzoek

Onze experts beginnen de werkzaamheden met een zoekwoorden onderzoek. Tijdens het onderzoek gaan wij op zoek naar de beste zoekwoorden die jouw potentiële klanten gebruiken. Hierbij kijken wij ook naar het zoekvolume en de zoekwoorden van jouw concurrenten. Aan de hand van de gevonden zoekwoorden zorgen onze experts ervoor dat jouw website door deze zoekwoorden worden gevonden.

3.

Onpage SEO

Voor het behalen van goede ranking in Google is on-page optimalisatie essentieel. Onze SEO experts zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s op jouw website over gaan. Zo maken wij de pagina’s relevant, zonder dat deze teveel geoptimaliseerd zijn. Onze experts gaan altijd nauwkeurig te werk volgens de richtlijnen van Google.

4.

Technische SEO

Als een website SEO technisch niet in orde is, zorgt dit voor een minder goede vindbaarheid  in de zoekmachines. Om deze reden scannen en analyseren wij altijd de website volledig op technische issues. Aan de hand van de problemen die wij hieruit vinden maken wij direct een plan van aanpak om het probleem op te lossen. Door middel van de SEO Site Audit tool van Ahrefs streven wij naar een health score van 100%.

5.

SEO copywriting

Als potentiële klanten jouw website niet kunnen vinden, is waarschijnlijk de content van jouw website niet in orde. Het is altijd belangrijk dat de content relevant is voor jouw potentiële bezoekers en zoekmachines. Uit het keyword- en concurrentieonderzoek komen zoektermen naar voren waar jouw doelgroep op zoekt. Deze waardevolle informatie gebruiken wij voor het optimaliseren van de huidige content en het schrijven van relevante teksten.

6.

SEO strategie

Elk bedrijf heeft een strategie nodig op het gebied van SEO. Daar helpen wij als SEO specialist graag bij. Zo kunnen wij je onder andere helpen met het maken van een goede sitestructuur. Of efficiënte keyword targeting die ervoor zorgt dat het zoekverkeer naar jouw website leidt. Google verandert voortdurend zijn algoritme, maar wij zorgen dat jouw SEO strategie altijd up-to-date blijft. Zo loop je geen potentiële bezoekers mis en creëer je meer website verkeer!

Is SEO nog belangrijk in 2023?

Tegenwoordig ontkom je niet aan de online wereld. Daarom is SEO nog steeds erg belangrijk en zal alleen maar belangrijker worden. Door de vele veranderingen in de techniek, webdesign en algoritme is SEO continu in ontwikkeling. Zo heeft Google alleen in 2018 al meer dan 3200 updates doorgevoerd in het algoritme van de zoekmachine.

Als je wilt blijven profiteren van hogere rankings en meer bezoekers is het belangrijk dat jij blijft inspelen op deze veranderingen. De online concurrentie groeit snel en door voortdurende SEO ontwikkelingen blijft SEO voor jouw website erg belangrijk.

Wat kost een SEO specialist?

De kosten van een SEO specialist hangen van veel factoren af. SEOlab kijkt samen met jou naar de huidige situatie van jouw website. Aan de hand daarvan stellen wij een geschikt pakket samen. Hierbij houden we rekening met het volgende:

Huidige stand van zaken
Een SEO specialist gaat kijken in hoeverre jouw website al geoptimaliseerd is en wat hier nog aan kan gebeuren.

Linkprofiel
Ook wordt er gekeken naar het linkprofiel van jouw website. Zo kunnen wij achterhalen of jouw website een goed linkprofiel heeft en of er voldoende websites doorverwijzen naar jouw site.

Zoekwoorden
Daarnaast analyseren wij de huidige positie van jouw zoekwoorden. Als je jouw zoekwoorden hoger in de zoekresultaten van Google wilt hebben staan dan moet je rekening houden dat hier een budget voor nodig is.

Concurrentie
De online concurrentie verschilt heel erg per branche en per zoekterm. Dit zullen wij specifiek voor jouw website onderzoeken.

Wensen en budget
Tot slot horen wij graag wat de wensen voor jouw website zijn en wat jouw budget is. Met deze informatie kunnen wij een maatadvies opstellen om zo jouw wensen te behalen!

Waarom SEO uitbesteden?

Als ondernemer heb je jouw tijd nodig om met jouw onderneming bezig te zijn. Heb jij als ondernemer geen tijd, zin of kennis om zelf SEO te onderhouden? Dan is het slim om jouw SEO uit te besteden aan een SEO specialist.

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website altijd in goede staat is op het gebied van zoekmachines, content, techniek en autoriteit. Bij het inschakelen van een SEO specialist weet je zeker dat de werkzaamheden worden verricht door iemand met kennis en ervaring waardoor de gewenste resultaten sneller en beter worden behaalt.

Hoe vind ik de juiste SEO specialist in Amsterdam?

Er zijn genoeg SEO experts in Amsterdam, maar hoe kies jij de juiste? Het is belangrijk dat jij een expert kiest die weet waar hij over praat en goed kan luisteren naar jouw wensen. Kies niet voor iemand die jou garandeert om jouw zoekwoord(en) binnen twee weken op positie 1 te krijgen op Google. Ook al ben je de beste SEO specialist in Amsterdam, zulke dingen kun je nooit garanderen.

Ook adviseren wij aan om de online reviews te lezen van het bedrijf waarmee jij wilt samenwerken. Daarnaast is het ook verstandig om altijd gebruik te maken van een vrijblijvende offerte. Zo krijg je een voorproefje van hoe de SEO specialist te werk gaat en hoe de communicatie verloopt.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Misschien herken je het wel. Je doet een zoekopdracht in Google en ziet bovenaan een resultaat staan met het woord ‘advertentie’ vermeld. Deze websites hebben een advertentie op Google staan op dit zoekwoord. Zij betalen voor iedere klik op het geadverteerde zoekresultaat. Dit kan een vrij dure methode zijn, maar je ziet wel sneller resultaat.

De resultaten die je onder de advertenties ziet staan zijn organische resultaten. SEO zorgt er dus voor dat je organisch hoger in zoekmachines zoals Google komt. Het voordeel van SEO is dat het gratis is en dat jij niet per klik hoeft te betalen. Echter is SEO wel een project voor de lange termijn. Het kan lang duren voordat SEO zijn vruchten afwerpt en jij hoog in de zoekresultaten komt te staan.

Bezoekers die organisch (SEO) op jouw website klikken zijn van hogere kwaliteit dan bezoekers die op jouw website komen via een advertentie (SEA). Indien je twijfelt of je moet investeren in SEO of SEA, dan kan je onze blog bezoeken voor meer info.

Zie ik direct resultaat met SEO?

Het kan een paar maanden duren voordat de resultaten van de SEO werkzaamheden zichtbaar zijn. Echter zijn de werkzaamheden wel duurzaam.

Dit komt omdat de stijgende hoeveelheid verkeer wat de werkzaamheden opleveren, geen extra kosten met zich mee zal brengen.

SEO werkzaamheden zorgen voor een goede positie in de zoekmachine, wat zal leiden tot meer bezoekers. Meer bezoekers zorgen voor meer verkopen, aanvragen of inschrijvingen op jouw website.

Meer dan 150 klanten

ContactCare Logo
Evert Groot Logo
Evidos Logo
Tubble Logo
Galliano Logo
De Smaak Van Italië logo
Laten we samenwerken!

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vandaag contact op en ontdek de opties.