Klant

ContactCare

Skills

SEO

Content optimalisatie

Webdevelopment

Linkbuilding

Klant sinds

2009

Website

ContactCare al 14 jaar vindbaar door SEOlab

De klant

ContactCare is een groot bedrijf dat zich bezighoudt met diverse uitdagingen binnen klantcontact. Of het nou gaat om het uitbesteden van klantenservice, het inhuren van personeel of telefoonservice. Bij ContactCare worden klanten écht verder geholpen.

De uitdaging

Het was bij ContactCare echt de uitdaging om de website vindbaar te maken en op positie 1 te laten ranken met belangrijke zoekwoorden in Google. Er is veel concurrentie binnen de branche en daarom is het belangrijk om de pagina's zo veel mogelijk bij te houden. SEOlab maakte er graag een uitdaging van door deze opdracht met beide handen aan te pakken.

Onze aanpak

Als eerst begonnen we met een plan van aanpak om de belangrijkste zoekwoorden weer hoger te krijgen in Google. Vervolgens werkten we verder aan de pagina's door middel van content optimalisatie. Hierbij letten we op een aantal belangrijke SEO regels. Tot op de dag van vandaag werken we nog altijd hard aan de zoekwoorden van ContactCare. Dit heeft geleid tot resultaten waar we trots op mogen zijn.

Het resultaat

Onze werkzaamheden resulteerden in het feit dat de pagina's beter vindbaar zijn geworden. Ook zijn er zoekwoorden die uiteindelijk positie 1 in Google bereikten. Na deze mooie prestaties heeft ContactCare een website die maandelijks wordt geoptimaliseerd en bijgehouden door SEOlab.