Klant

Galliano

Skills

Content optimalisatie

SEO

Klant sinds

2021

Website

Galliano vindbaar in Australië en de USA

De klant 

Galliano is een unieke klant van ons. Een klant die de geest van Italië meebrengt met haar likeur. Ze maakt indruk met de originele Galliano Hot Shot of met de traditionele Old Fashioned Espresso likeur.

De uitdaging

Het likeurmerk wilde graag meer websitebezoekers. Hierbij speeld de Google positie speelt een belangrijke rol. Er zijn verschillende manieren om hoger in Google te komen, met Galliano hebben we afgesproken om ons te focussen op de content optimalisatie. 

Onze aanpak 

We hebben eerst samen met Galliano besproken waar ze momenteel op gevonden worden en waarop ze nog gevonden willen worden. Daarnaast hebben we de belangrijkste pagina’s en zoekwoorden vastgesteld. Daar hebben wij ons op gefocust tijdens de content optimalisatie. Aan de hand daarvan zijn we aan de slag gegaan. Onze tools helpen ons met de beste resultaten te behalen. Daarnaast helpen we content optimaliseren is tenslotte onze expertise. 

Het resultaat

We hebben een mooi resultaat behaald voor Galliano. De zoekwoorden posities zijn versterkt en we hebben de eerste plek op Google behaald voor het zoekwoord ‘liqueur’. Dat zijn resultaten die we graag zien!