Klant

Forteiland Pampus

Skills

Webdesign

Webdevelopment

Technische SEO

Klant sinds

2013

Website

Online totaal partner voor Forteiland Pampus

De klant

Forteiland Pampus houdt op verschillende manieren de geschiedenis van Pampus levend en relevant. Haar doel is om de geschiedenis, het heden en de toekomst van Pampus bij elkaar te brengen en hun verhaal over te brengen aan de bezoekers. En niet te vergeten: op het eiland wordt de elektriciteit alleen maar uit duurzame bronnen gewekt. Forteiland Pampus is daarom volledig duurzaam!

De uitdaging

Forteiland Pampus wilde graag meer bezoekers. Een goede online vindbaarheid helpt hier zeker bij. We hebben aan de on page elementen, backlinkprofiel en webdesign gewerkt. Daarnaast hebben we ook de website SEO technisch in orde gemaakt om de vindbaarheid te verbeteren.

Onze aanpak

Aan het begin van het traject hebben we een nulmeting gemaakt om de doelstellingen voor Forteiland Pampus vast te stellen. Op deze manier konden we de resultaten goed bijhouden. Om de user-experience te verbeteren, zijn we aan de slag gegaan met het webdesign. Verder hebben we ook aan onderdelen zoals het backlinkprofiel gewerkt.

Het resultaat

We hebben samen met Pampus gewerkt aan een goed resultaat. Door onder andere de user experience te verbeteren, zagen we een mooie stijging in het organisch zoekverkeer. We werken in de toekomst weer met plezier voor ze.