Blog.

Lees onze blogs over ontwikkelingen in SEO en contentmarketing.
4 redenen waarom mobiele optimalisatie belangrijk is voor je website

Het is belangrijk dat je website goed geoptimaliseerd is voor alle mobiele apparaten. Bekijk 4 redenen waarom mobiele optimalisatie.

Lees verder →
Slechte Online marketing strategie 4 voorbeelden

Er zijn veel online marketing technieken, ook die je bedrijf kunnen schaden. We hebben 4 slechte marketing strategieën uitgewerkt.

Lees verder →
7 manieren om jouw SEO te verbeteren

Een SEO geoptimaliseerde website is niet meer weg te denken, daarom hebben wij 7 tips gegeven waar jij rekening mee kan houden.

Lees verder →
5 tips om jouw blog voor SEO te optimaliseren

Een blog plaatsen is leuk, maar dan ben je er nog niet. Wij hebben 6 tips opgesteld om jouw blog op het gebied van SEO te optimaliseren.

Lees verder →
Onderzoek je Online branding met Google

Het is belangrijk dat je op de hoogte bent wat er over je bedrijf of merkt wordt verteld. We hebben wat Google 'tools' op een rijtje gezet.

Lees verder →
5 voordelen van Online marketing

Online marketing is niet meer weg te denken tegenwoordig, Online is de manier om mensen te bereiken die een aankoop gaan doen.

Lees verder →
User experience is een Google ranking factor

Google legt de nadruk legt op de user experience van een website. Websites van een hoge kwaliteit scoren hoger dan websites van lage kwaliteit.

Lees verder →
5 user experience fouten die je webwinkel conversies kosten

Wij hebben 5 user experience fouten die online webshops maken voor je op een rijtje gezet en hoe je ze kan voorkomen.

Lees verder →
7 manieren om jouw WordPress site te versnellen

7 manieren om jouw Wordpress website te versnellen. Een snellere website is tegenwoordig een must. Onze hulp nodig? Neem contact op.

Lees verder →
3 tips online reputatie verbeteren

Nieuws over je bedrijf kan zich in enkele seconden online verspreiden of het nu goed of slecht is. Bekijk 3 tips als je je online reputatie wilt verbeteren.

Lees verder →
5 SEO stappen voor snel resultaat

Er zijn veel manieren om een website hoger in Google te krijgen. In dit blog lees je over 5 SEO stappen die voor resultaten zorgen.

Lees verder →
Hoe scoort jouw website met Website Grader?

Er zijn erg veel SEO tools te vinden op het internet die je website een cijfer geven. Wij hebben HubSpot's gratis Website Grader tool getest.

Lees verder →
6 simpele SEO tips die je online gaan helpen

Als je een website hebt dan wordt het online een stukker leuker als je waardering van Google krijgt. Bekijk de 6 simpele SEO tips.

Lees verder →
Kan een SEO bedrijf pagina één garanderen?

Het is voor geen enkel SEO-bedrijf mogelijk om pagina één te garanderen, maar toch doen ze dit. In ons blog bespreken wij waarom dit niet mogelijk is.

Lees verder →
8 SEO issues die je zeker goed moet hebben

Er zijn meer dan 100 SEO issues waarnaar gekeken wordt als Google jouw website beoordeelt. We hebben 8 technische SEO issues voor je uitgewerkt.

Lees verder →
Wat is goede content?

Wat is goede content die zich onderscheidt van andere content & hoe maak je het vindbaar? Lees de tips van onze SEO specialisten.

Lees verder →
Hoe doe je een goed zoekwoorden onderzoek?

Een goed zoekwoorden onderzoek is goud waard. Het is de basis van een goed vindbare pagina of site.

Lees verder →
WordPress website beveiligen

Je WordPress website beveiligen? Bekijk onze snel en makkelijk te implementeren tips voor een betere veiligheid! Maak het onbekende indringers moeilijk!

Lees verder →
4 SEO tips om rekening mee te houden

SEO tips om vindbaarheid te verhogen. Wij bij SEOlab vertellen jou hoe je vindbaar wordt met verschillende zoekwoorden. SEO is een lange termijn strategie.

Lees verder →
Website analyse TELE2 door een specialist

Een website analyse helpt je begrijpen wat de huidige performance van je website is en wat je moet doen om te optimaliseren en beter vindbaar te worden.

Lees verder →
Stappenplan live zetten van een website

Een nieuwe website live zetten is altijd een spannend moment. Lees onze checklist live zetten website en vergeet niets als je een nieuwe site live zet.

Lees verder →
Website migratie Checklist

Er ontstaan zorgen wanneer je je domeinnaam verandert. Je hebt tijd en wellicht geld in je SEO rankings gestoken. Lees hier de stappen die je moet volgen.

Lees verder →
Google mobile-first index binnenkort in Nederland

Zorg voor geoptimaliseerde afbeeldingen door te analyseren met verschillende programma’s. Screaming Frog is daarvan een heel belangrijke. Wij zijn fan!

Lees verder →
Is mijn website AVG klaar?

Lees alles over de veranderingen voor bedrijven en klantgegevens. Is jouw website AVG klaar? Lees over de verschillende soorten cookies voor jouw site.

Lees verder →
Website laten maken kosten?

Bij SEOlab horen we de vraag 'Wat kost een website laten bouwen?' vaak. Onze webdeveloper Chris legt uit waar je op moet letten, met 3 prijsvoorbeelden.

Lees verder →
SEO uitbesteden? Waar moet ik op letten?

Wil je beter gevonden worden met je website maar heb je zelf de tijd of kennis niet? Lees in dit artikel waar je op kan letten bij het uitbesteden van SEO.

Lees verder →
Kan mijn website vindbaar worden?

In dit artikel laat ik zien hoe we bij SEOlab onderzoeken wat haalbaar is. En is de website wel relevant genoeg om vindbaar te worden op de keywords?

Lees verder →
Google speed update juli 2018

Een snelle website is al lang een belangrijke SEO factor, maar vanaf juli 2018 verschuift de focus van laadsnelheid op desktop, naar de snelheid op mobiel.

Lees verder →
Waarom is Ruby on Rails zo populair?

Het bouwen van een goede (en vindbare) website is een echte kunst. Met Ruby on Rails is alles mogelijk is, én je website wordt snel!

Lees verder →
Analyseer met Screaming Frog

Zorg voor geoptimaliseerde afbeeldingen door te analyseren met verschillende programma’s. Screaming Frog is daarvan een heel belangrijke. Wij zijn fan!

Lees verder →
Zeg Hallo.
Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam