Website snelheid verbeteren

Wij zorgen voor een snelle website zonder caching plugins en met groene Google PageSpeed scores.

Snel, Sneller, Snelst.

Website snelheid optimalisatie is een specialiteit van SEOlab. Het optimaliseren van de website snelheid is een moeilijke stap die je moet nemen om de prestaties van je website te verbeteren. Sinds 2011 hamert Google erop dat website snelheid een belangrijke factor is die mee wordt genomen bij het bepalen van jouw posities.

Mijn website is toch snel?

Hier bij SEOlab horen wij vaak de opmerking "mijn website is toch snel en hij staat op een snelle server". Bij het scannen van de website met Google PageSpeed Insights blijkt vervolgens volledig het tegenovergestelde. De score is laag en dus een trage website volgens Google.

Trage website

Websites die traag laden zijn een ergernis voor de gebruiker en een belemmering voor hogere rankings in Google. Er kunnen verschillende redenen zijn dat je website langzaam laadt. Te denken valt aan slechte optimalisatie of bijvoorbeeld een provider met slecht geconfigureerde servers.

Website snelheid check

Google PageSpeed Insight is een zware scan, maar als je hier groene scores hebt dan is je website op topsnelheid en zal dit bijdragen aan een betere user experience. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de website snelheid van websites op de juiste manier, wij pakken de issues aan bij de bron en lossen het niet op met caching plugins. Check je website met Google PageSpeed Insights.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Eigen webdevelopers
  • 19 jaar webdevelopment ervaring
  • SEO technisch geoptimaliseerd
  • Meer dan 450 websites gebouwd
  • Aantoonbare resultaten
  • WordPress of custom made code

"Wil je ook een snelle website? Ik help je graag!"

Duco Drupsteen
Web developer

Meer dan 150 klanten

ContactCare Logo
Evert Groot Logo
Evidos Logo
Tubble Logo
Galliano Logo
De Smaak Van Italië logo

Laten we samenwerken! 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vandaag contact op en ontdek de opties.