Professionele website laten maken

WordPress of Custom made? Niets is voor ons te gek! Wij maken digitale ervaringen die prikkelen en inspireren.

Website laten maken

Ben je op zoek naar een webbouwer, want je wilt een website laten maken in Amsterdam? Zoek dan niet verder, bij SEOlab webdesign & Online Marketing uit Amsterdam ben je aan het juiste adres voor een nieuwe website. Wij maken namelijk een compleet werkende WordPress, PHP, Ruby On Rails of custom website geheel naar jouw wensen toe.

Voorbeelden

Wat kan je van ons verwachten?

  • +19 jaar webdevelopment ervaring
  • Eigen webdevelopers
  • Meer dan 450 websites gebouwd
  • SEO technische geoptimaliseerd
  • Hosting in eigen beheer
  • 24 uur support helpdesk

Bouw je website samen met SEOlab

Bij een website laten maken komt veel kijken. Je wilt namelijk een website laten maken die mooi is, maar welke ook responsief is en veel bezoekers trekt. Een website dient immers als visitekaartje voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten. Bezoekers zullen bijvoorbeeld bij het toetreden van jouw website beslissen of ze blijven of weggaan. Daardoor is de eerste indruk dus heel belangrijk. Wanneer dit in orde is, zullen de bezoekers langer blijven hangen en daardoor meer informatie van jouw website blijven onthouden.

Een webdesign dat bij jou past

Wij geloven dat je een website samen bouwt. SEOlab heeft kennis om een professionele website te bouwen en jij hebt kennis van het vakgebied. Als we deze kennis samenvoegen zal dit leiden tot een top website, welke volledig naar wens is.

Onze persoonlijke benadering maakt ons uniek. Wij kijken namelijk naar jouw wensen en huisstijl, zodat je een op maat gemaakte website krijgt welke hier perfect op aansluit.
Van een kleine tot een grote website, van een simpele website tot een met de nieuwste functionaliteiten. Niets is ons te gek.

Website snelheid en responsive webdesign

De website wordt met een responsive design gemaakt. Daardoor zorgen we dat de gebruikerservaring op zowel een desktop als op een mobiel apparaat optimaal is. Daarnaast gebruiken we Google Page Speed om een zo hoog mogelijke website snelheid op alle apparaten te behalen.

Ten slotte betrekken we ook onze SEO- en conversie specialisten bij het proces. Daardoor ziet je website er niet prachtig uit, maar is deze ook gebruiksvriendelijk, snel en geoptimaliseerd voor Google!

Laat een winnende website maken door onze ervaren specialisten.

SEOlab helpt ook jouw website te groeien

Bij SEOlab webdesign & Online Marketing kan je een nieuwe website laten maken, of jouw bestaande website opnieuw laten inrichten. Wij kunnen websites optimaliseren, ontwerpen, bijwerken, onderhouden, promoten en laten groeien. Door jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites hebben we verschillende bedrijven geholpen hun zakelijke doelen op het internet te bereiken.

Kortom, wil je een website laten maken en wil je hier gratis en vrijblijvend advies over?

Je kunt dan vrijblijvend een offerte aanvragen, of contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag de mogelijkheden van professioneel een nieuwe website laten maken.

Bekijk ons werk hier en ervaar het zelf!

Wat kost een website laten maken?

De kosten van een website laten maken hangen van veel factoren af, waardoor iedere offerte maatwerk is. Bijvoorbeeld, hoeveel website mogelijkheden wil je dat we voor je website bouwen? Met een goed werkende en moderne website, welke een uitstraling heeft die bij jouw bedrijf past, kan je jaren mee vooruit.

Daarnaast zal je ook zien dat je website meer klanten gaat trekken! Voor een kostenindicatie kun je vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Daarnaast lees je in onze blog meer over de kosten om een nieuwe website te laten bouwen.

Krijgt de website een responsive design?

Je wilt natuurlijk dat je websitebezoeker een goede eerste indruk krijgt en een perfecte weergave van je website krijgt te zien. Bij SEOlab zorgen we ervoor dat alle websites die wij maken zijn voorzien van een responsive design. Dit houdt in dat we ervoor zorgen dat je website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van de websitebezoeker. De websites die wij maken zijn altijd geoptimaliseerd voor op desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Biedt SEOlab ook webhosting aan?

Als je een website laat maken door SEOlab kun je ook gebruik maken van onze premium webhosting in het Google datacenter in Groningen. Zo heb je alles op één plek en heb jij maar één aanspreekpunt. Mocht er iets aan de hand zijn met je webhosting of met je website, wij staan altijd klaar om je direct te helpen! Daarnaast hebben we een 24/7 SLA contract, grote storingen en server uitval die wij niet kunnen oplossen worden gegarandeerd binnen 24 uur verholpen.

Hoe vind ik de juiste webdesigner in Amsterdam?

Een website bouwen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is er een groot aanbod aan webdesigners die jou hierbij kunnen helpen. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste webdesigner?

Professionaliteit
Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Jouw website bepaalt of de websitebezoeker wel of niet zaken met jou willen doen. Laat je website daarom niet bouwen door de eerste de beste, maar ga op zoek naar een professional met een uitgebreid portfolio. Kijk daarnaast naar reviews en de website van de webdesigner zelf. Krijg je een goed gevoel hierbij? Neem dan contact op met de webdesigner om een afspraak te maken.

Goedkoop is duurkoop
Hou er rekening mee dat een echt goede website laten bouwen niet goedkoop is. Wanneer je kiest voor de goedkoopste optie kan dit je duur komen te staan. Het bouwen van een website is arbeidsintensief, zeker als je voor een custom website kiest.

Goedkoop is duurkoop
Hou er rekening mee dat een echt goede website laten bouwen niet goedkoop is. Wanneer je kiest voor de goedkoopste optie kan dit je duur komen te staan. Het bouwen van een website is arbeidsintensief, zeker als je voor een custom website kiest.

Wordt de website mijn eigendom als hij klaar is?

Bij SEOlab krijg je bij de oplevering van je nieuwe website volledige toegang. Zo kan je zelf inloggen op je website om aanpassingen te doen, wanneer je maar wilt.

Maken jullie ook een website ontwerp?

Ja, bij SEOlab kunnen we ook het onderwerp van je website maken. Vul ons contactformulier in, dan zullen we contact met je opnemen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Meer dan 150 klanten

ContactCare Logo
Evert Groot Logo
Evidos Logo
Tubble Logo
Galliano Logo
De Smaak Van Italië logo

Laten we samenwerken! 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vandaag contact op en ontdek de opties.