Klant

De Smaak van Italië

Skills

Webdesign

Webdevelopment

SEO

Content optimalisatie

Klant sinds

2021

Website

De Smaak van Italië van Magazine naar online vindbaar

De klant 

De Smaak van Italië is hét magazine in Nederland voor inspiratie over reizen, de gastronomie en lifestyle in het mooie Italië. Ze is niet alleen in de winkel te vinden, maar ook online. Samen met De Smaak van Italië werken we samen aan het beste online resultaat. 

De uitdaging 

Het bekende tijdschrift wilde ook graag online vindbaar worden. Daar willen wij natuurlijk graag bij helpen. Voor een goed resultaat werken we aan de content optimalisatie, website snelheid en aan het webdesign. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de website SEO technisch in orde is.

Onze aanpak

De wensen van onze klanten staan voorop. Elke maand overleggen we met De Smaak van Italië wat hun wensen zijn en waar de prioriteiten liggen. Daarnaast adviseren we aan welke aspecten we moeten werken om het hoogste resultaat te behalen. 

Het resultaat

Het samenwerken levert een goed resultaat op. We werken nog met alle plezier voor De Smaak van Italië. Afgelopen jaren zien we een stijging in het organisch zoekverkeer, aantal sessies en het aantal sessies. Op naar een nog beter resultaat!