Klant

Evidos

Skills

SEO

Webdevelopment

Website onderhoud

Security

Content optimalisatie

Klant sinds

2013

Website

Evidos dé marktleider in digitale handtekeningen

De klant

Evidos heeft een passie voor digitale bewijskracht. Ze beschouwt het als cruciaal voor het digitaal transformeren van bedrijfsprocessen en de introductie van nieuwe businessmodellen. Dankzij Evidos kan iedereen online veilig en makkelijk zaken doen. 

De uitdaging 

Voor Evidos hebben we verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Ze heeft niet alleen een website, maar ook een mobiele app. Hier hebben we aan de app store optimalisatie gewerkt. Dit was een mooie uitdaging voor beide partijen. Daarnaast hebben we ook veel pagina’s geoptimaliseerd. Denk hierbij aan SEO leesbaarheid en zoekwoorden posities versterken.

Onze aanpak

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Ook hebben we nauw contact met de projectleiders over de werkzaamheden. Tijdens meetings sparren we samen voor de juiste aanpak. Dit systeem werkte goed voor beide partijen.

Het resultaat

We zijn erg blij met het resultaat. De website heeft in 2022 t.o.v. 2021 +95% meer bezoekers gekregen en de aantal sessies zijn met maar liefst +102% gestegen. We werken met veel plezier samen!