Klant

ASN Autoschade

Skills

SEO

Web development

Website onderhoud

Klant sinds

2019

Website

Succesvolle website migratie van ASN Autoschade

De klant

ASN Autoschade is een vooraanstaand autoschadeherstelbedrijf met meer dan 70 vestigingen verspreid over heel Nederland. Als gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen en fleetowners, bieden zij hoogwaardige diensten op het gebied van schadeherstel. Het ervaren team van zelfstandige franchisenemers staat klaar om het complete schadeherstelproces voor klanten af te handelen. De toewijding aan vakmanschap en service heeft ASN Autoschade een prominente positie in de Nederlandse autoschadeherstelmarkt opgeleverd.

De uitdaging 

Het doel was om de vindbaarheid van de ASN-website te verbeteren met behulp van een nieuwe betere domeinnaam. In eerste instantie hebben onze interne webdevelopers werkzaamheden verricht aan de bestaande website om deze te optimaliseren. Door de website te verbeteren, wordt het gemakkelijker om hogere posities in de zoekresultaten van Google te behalen. Vervolgens hebben we een website migratie uitgevoerd naar de nieuwe domeinnaam.

Onze aanpak

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nauwe samenwerking met online marketing medewerkers om werkzaamheden effectief uit te voeren. We geloven dat directe interactie essentieel is om de behoeften en verwachtingen van klanten te begrijpen. Door regelmatige vergaderingen en overlegmomenten kunnen we samen brainstormen en de juiste aanpak bepalen. Dit heeft zich bewezen als een succesvol systeem voor positieve resultaten.

Het resultaat

We zijn tevreden met het resultaat. Na de website migratie heeft de website geen organisch verkeer verloren. Sterker nog, we zien zelfs een stijgende trend in het organische zoekverkeer in de afgelopen maanden.

Sinds de migratie is er ook een positieve groei te zien in de organische zoekwoorden. Dit houdt in dat ASN Autoschade nu op meer zoekwoorden vindbaar is.

ASN Autoschade grafiek website verkeer verandering na website migratie