Snel, Sneller, Snelst.
Wij zorgen voor een snelle website zonder caching plugins. Groene Google PageSpeed scores.

Website snelheid

Website snelheid optimalisatie is een specialiteit van SEOlab. Het optimaliseren van de website snelheid is een moeilijke stap die je moet nemen om de prestaties van je website te verbeteren. Sinds 2011 hamert Google erop dat website snelheid een belangrijke factor is die mee wordt genomen bij het bepalen van jouw posities.

Mijn website is toch snel?

Hier bij SEOlab horen wij vaak de opmerking "mijn website is toch snel en hij staat op een snelle server". Bij het scannen van de website met Google PageSpeed Insights blijkt vervolgens volledig het tegenovergestelde, de score is laag en dus een trage website volgens Google.

SEOlab je website snelheid verbeteren?

Eigen webdevelopers
19 jaar webdevelopment ervaring
SEO technisch geoptimaliseerd
Meer dan 450 websites gebouwd
Aantoonbare resultaten
WordPress of custom made code

Trage website

Websites die te traag laden zijn een ergernis voor de gebruiker en een belemmering voor hogere rankings. Er kunnen verschillende redenen zijn dat je website langzaam laadt, variërend van slechte optimalisatie tot een provider met slecht geconfigureerde servers. Google heeft een geavanceerde tool ontwikkeld waarmee jij de snelheid van je pagina’s kan bekijken en analyseren.

Website snelheid check

Google PageSpeed Insight is een zware scan, maar als je hier groene scores hebt dan is je website op topsnelheid en zal dit bijdragen aan een betere user experience. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de website snelheid van websites op de juiste manier, wij pakken de issues aan bij de bron en lossen het niet op met caching plugins. Check je website met Google PageSpeed Insights.

Google pagespeed Insights score SEOlab
Sec Arbeidsrecht Advocaten
DutchLease
Evert Groot
Ondertekenen.nl
Evidos
ArrangeGroup
Wil je ook een snelle website?
Duco Drupsteen Webdeveloper
Duco Drupsteen
Web developer

Gerelateerde artikelen

Wordpress website sneller maken

De laadtijd van websites wordt steeds belangrijker. Inmiddels is de snelheid van je website ook een belangrijke ranking factor in de Google zoekresultaten.

Lees verder
De gebruikerservaring van je website verbeteren? Stel jezelf deze vier vragen

Bij SEOLab optimaliseren wij websites en weten we dat een positieve gebruikerservaring creëren erg belangrijk is.

Lees verder
Bereid je voor op de mobile-first indexering update van Google

De update komt er bijna aan, daarom is dit hét moment om jouw website voor te breiden op de mobile-first indexering van Google.

Lees verder
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam