Meer SEO verkeer.
Wij zijn SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Laat ons je website beter vindbaar maken.

SEO specialisten in Amsterdam

Ben je op zoek naar SEO specialisten in Amsterdam met ruime kennis en ervaring? Wil je hogere posities in Google en op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Dan ben je bij SEOlab aan het juiste adres. Onze experts zijn kenners op het gebied van online marketing, omdat SEO al meer dan 10 jaar ons specialisme is. Dagelijks werken we aan zoekmachine optimalisatie voor diverse bedrijven. Bovendien zijn onze SEO specialisten uit Amsterdam op de hoogte van de nieuwste zoekmachine updates en algoritmes. Zo optimaliseren we elke website op het gebied van SEO, waardoor potentiële klanten niet voorbij gaan.

Onze SEO experts verhogen je Google ranking

Onze SEO experts zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. Bovendien begrijpen wij hoe belangrijk het is om online goed zichtbaar te zijn. Voor veel bedrijven in verschillende branches zorgen wij voor hogere rankings op relevante zoekwoorden. Wil je meer informatie over onze SEO experts ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

SEOlab maakt je vindbaar!

+10 jaar ervaring met SEO
Eigen web developers en SEO specialisten
SEO specialist met HTML kennis
Aantoonbare resultaten
Zeer trouwe SEO klanten
Technische SEO als basis
Slimme SEO Strategieën
Focus op conversie (meer leads)
Sec Arbeidsrecht Advocaten
DutchLease
Evert Groot
Ondertekenen.nl
Evidos
ArrangeGroup

Onze aanpak

Wij werken op basis van prioriteit en belangstelling. Dit verschilt per website en hangt sterk van de online autoriteit af. Onze aanpak is verdeeld in fases: In de eerste fase gaan onze experts ervoor zorgen dat de website SEO technisch in orde wordt gemaakt. Dat bereiken we door te werken naar een uitstekende SEO health score en een goed geoptimaliseerde website snelheid. De website wordt opnieuw gelanceerd met de doorgevoerde aanpassingen, wat al zal leiden tot een verbetering in de zoekresultaten. In de volgende fases combineren onze experts verschillende SEO werkzaamheden. Deze werkzaamheden zie je in de video hieronder.

SEO dashboard

We werken met ons eigen dashboard. Als klant krijg je ook toegang tot dit dashboard, zodat je alle vorderingen op de voet kan volgen. De werkzaamheden die onze experts per klant uitvoeren zijn op maat gemaakt. De snelheid van het behalen van resultaten verschilt per klant. We kunnen een inschatting van de haalbaarheid en tijdsduur geven, voordat er resultaten van onze werkzaamheden zichtbaar worden. Hieronder vind je een overzicht van alle SEO werkzaamheden die je van ons kan verwachten.

SEO werkzaamheden

SEO audit

Onze experts doen uitgebreid onderzoek naar de huidige SEO prestaties van jouw website. Zo kunnen we zien wat er nog gedaan kan worden om de website beter te optimaliseren. We kijken naar je website, concurrentie en de markt. Met de SEO audit als uitgangspunt kunnen we een strategie bedenken, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken.

Keyword onderzoek

Onze experts beginnen de werkzaamheden met een zoekwoorden onderzoek. Tijdens het onderzoek gaan we op zoek naar de beste zoektermen die je potentiële klanten gebruiken. Hierbij kijken we ook naar het zoekvolume en de zoekwoorden van je concurrenten. Uit dit onderzoek komen zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf om op gevonden te worden. Aan de hand van deze zoekwoorden gaan onze experts ervoor zorgen dat klanten je online gaan vinden.

On-Page SEO

Voor het behalen van goede ranking in Google is on-page optimalisatie essentieel. Onze SEO experts zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s op je website over gaan. Zo maken we de pagina’s relevant, zonder dat deze teveel geoptimaliseerd zijn. Onze experts gaan te werk volgens de richtlijnen van Google.

Technische SEO

Als een website SEO technisch niet in orde is, zorgt dit ervoor dat je website minder goed vindbaar is in zoekmachines. Het technisch in orde zijn van jouw website heeft namelijk invloed op je rankings. Daardoor scannen en analyseren wij de website op meer dan 100 belangrijke issues. Aan de hand van de problemen die hieruit naar voren komen zullen we gaan werken aan de oplossing. Door middel van de SEO Site Audit tool van Ahrefs gaan we streven naar een health score van 100%!

SEO copywriting

Als klanten je online niet kunnen vinden dan is de content op de website niets waard. Het is daarom belangrijk dat content relevant is voor je potentiële bezoekers en de zoekmachines. Uit het keyword- en concurrentieonderzoek komen zoektermen naar voren waar je doelgroep op zoekt. Deze waardevolle informatie gebruiken wij voor het optimaliseren van de huidige content en het schrijven van relevante nieuwe teksten.

SEO strategie

Elk bedrijf heeft een strategie nodig op het gebied van SEO. Daar helpen wij als SEO specialist je graag verder bij. Zo kunnen we je onder andere helpen met het maken van een goede site structuur. Of een efficiënte keyword targeting die ervoor zorgt dat het zoekverkeer naar je website leidt. Google verandert voortdurend zijn algoritme, maar wij zorgen ervoor dat jouw SEO strategie up-to-date blijft. Zo loop je geen potentiële bezoekers mis en creëer je meer website verkeer.

Veelgestelde vragen aan onze SEO specialisten

Wij zijn dé SEO specialist in Amsterdam en zijn dagelijks bezig met alles wat er bij SEO komt kijken. Voor veel ondernemers is SEO een abstract begrip welke veel vragen bij hen oproept. Daarom hebben wij hieronder een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

Is SEO nog belangrijk in 2022?

Tegenwoordig ontkom je niet aan de online wereld. Daarom is SEO nog steeds erg belangrijk en zal alleen maar belangrijker worden. Door de vele veranderingen in onder andere techniek, webdesign en algoritme is SEO continu in ontwikkeling. Zo heeft Google alleen al in 2018 meer dan 3200 updates doorgevoerd in het algoritme van de zoekmachine.

Als je wilt blijven profiteren van hogere rankings en meer bezoekers is het belangrijk dat je blijft inspelen op deze veranderingen. De concurrentie online groeit snel en door deze voortdurende ontwikkelingen blijft SEO erg belangrijk voor je website. De belangrijkste SEO trends voor 2021 kan je in ons blog lezen.

Wat kost het om een SEO specialist in te schakelen?

De kosten waar je aan moet denken bij het inschakelen van een
SEO specialist hangen van verschillende factoren af. SEOlab kijkt samen met jou naar de huidige situatie van jouw website. Aan de hand daarvan stellen we een voor jou geschikt pakket samen. Hierbij houden we rekening met het volgende:

Huidige stand van zaken
Een SEO specialist gaat kijken in hoeverre je website al geoptimaliseerd is, of wat hier nog aan kan gebeuren.

Linkprofiel
Er wordt gekeken naar het linkprofiel van je website. Zo kunnen we achterhalen of je een goed linkprofiel hebt en of er voldoende websites doorverwijzen naar jouw site.

Zoekwoorden
De huidige positie van jouw zoekwoorden worden bekeken. Als je veel zoekwoorden hoog in Google wilt hebben, moet je er rekening mee houden dat hier budget voor nodig.

Concurrentie
De online concurrentie verschilt heel erg per branche en per zoekterm. Dit zullen we specifiek voor jouw website bekijken.

Wensen en budget
Tot slot horen we graag wat de wensen voor jouw website zijn en wat het te besteden budget hiervoor is.

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Als ondernemer heb je jouw tijd nodig om met jouw organisatie bezig te zijn. Heb je als ondernemer geen tijd, zin of expertise om zelf SEO bij te houden? Dan is het slim om jouw SEO uit te besteden aan een 
SEO specialist. 

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website zich van zijn beste kant laat zien voor zoekmachines, door de website te optimaliseren op het gebied van content, techniek en autoriteit. Bij het inschakelen van een SEO specialist weet je zeker dat de werkzaamheden worden verricht door iemand met de juiste expertise, waardoor de gewenste resultaten eerder worden bereikt.

Hoe vind ik de juiste SEO specialist in Amsterdam?

Er is genoeg aanbod van SEO experts in Amsterdam, maar hoe kies je de juiste? Het is belangrijk dat je een expert kiest die weet waar hij het over heeft en luistert naar jouw wensen. Kies niet voor iemand die je garandeert jouw zoekwoord binnen twee weken op positie 1 in Google te krijgen. Ook al ben je de beste SEO specialist in Amsterdam, je kan zulke dingen nooit garanderen.

Wel kunnen we je aanraden om de reviews te lezen en gebruik te maken van een vrijblijvende offerte. Zo krijg je een voorproefje van hoe de SEO specialist van dit bureau te werk gaat en hoe de communicatie is. 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Misschien herken je het wel. Je doet een zoekopdracht in Google en ziet bovenaan enige resultaten staan met het woord ‘advertentie’ vermeld. Deze websites hebben een advertentie op Google staan met dit zoekwoord. Zij betalen voor iedere klik die naar hen website doorverbind. Dit kan een vrij dure methode zijn, maar je ziet wel sneller resultaat.

De resultaten die je onder de advertenties ziet staan zijn organische resultaten. SEO zorgt ervoor dat je organisch hoger in zoekmachines zoals Google komt. Het voordeel van SEO is dat het resultaat langdurig is en daardoor duurzaam. Je hoeft niet per klik te betalen.

Bezoekers die organisch (SEO) op jouw website klikken zijn van hogere kwaliteit dan bezoekers die op jouw website komen via een advertentie (SEA). Indien je twijfelt of je moet investeren in SEO of SEA, dan kan je onze blog bezoeken voor meer info.

Zie ik direct resultaat met SEO?

Na een paar maanden kan je zien welk effect de SEO werkzaamheden hebben gehad op de vindbaarheid van jouw website. Echter zijn de werkzaamheden wel duurzaam.
Dit komt omdat de stijgende hoeveelheid verkeer wat de werkzaamheden opleveren, geen extra kosten met zich mee zal brengen.

SEO werkzaamheden zorgen ervoor dat je een goede positie in de zoekmachine krijgt, wat zal leiden tot meer bezoekers. Meer bezoekers betekent meer verkopen, doordat je meer aanvragen of inschrijvingen op jouw website krijgt.
Ook beter vindbaar worden?

Gerelateerde artikelen

SEO trends om in 2021 in de gaten te houden

In dit blog geven we je inzicht in de meest relevante en actuele trends op het gebied. Lees hier de 7 SEO trends om in de gaten te houden in 2021.

Lees verder
8 SEO issues die je zeker goed moet hebben

Er zijn meer dan 100 SEO issues waarnaar gekeken wordt als Google jouw website beoordeelt. We hebben 8 technische SEO issues voor je uitgewerkt.

Lees verder
8 belangrijke vragen bij SEO uitbesteden

Wil je beter gevonden worden met je website maar heb je zelf de tijd of kennis niet? Lees in dit artikel waar je op kan letten bij het uitbesteden van SEO.

Lees verder
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam
pencilspell-checkchart-barsrocketcodeline-spacing