Meer SEO verkeer.
Wij zijn SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Laat ons je website beter vindbaar maken.

SEO specialist SEOlab uit Amsterdam

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Amsterdam en wil je hogere posities in Google en op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Als SEO specialist snappen wij als geen ander hoe belangrijk dit is en we helpen je hier graag mee! Bij SEOlab uit Amsterdam zijn we dagelijks bezig met zoekmachine optimalisatie voor diverse bedrijven. Als SEO specialist zijn we op de hoogte van de nieuwste updates en algoritmes van de zoekmachines, zodat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de zoekmachines.

Wij zorgen voor hoge rankings

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. We begrijpen hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Voor veel bedrijven in verschillende branches zorgen wij voor hogere rankings op concurrerende zoekwoorden. Wil je meer weten over onze specialisten in zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact met ons, dan kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

SEOlab maakt je vindbaar!

+10 jaar ervaring met SEO
Eigen web developers en SEO specialisten
SEO specialist met HTML kennis
Aantoonbare resultaten
Zeer trouwe SEO klanten
Technische SEO als basis
Slimme SEO Strategieën
Focus op conversie (meer leads)
Sec Arbeidsrecht Advocaten
DutchLease
Evert Groot
Ondertekenen.nl
Evidos
ArrangeGroup

Onze aanpak

Wij werken op basis van prioriteit en wat er nodig is, dit verschilt per website en hangt sterk af van de online autoriteit. Onze aanpak is verdeeld in fases, in de eerste fase gaan we ervoor zorgen dat de website SEO technisch in orde wordt gemaakt, een uitstekende SEO health score krijgt en geoptimaliseerd is op website snelheid. De website wordt opnieuw gelanceerd met de doorgevoerde tweaks, dit kan al zorgen voor verbetering in de zoekresultaten. In de volgende fases gaan we verschillende SEO werkzaamheden combineren.

SEO dashboard

We werken met ons eigen SEO dashboard. Je krijgt toegang tot dit dashboard, zodat je alle vorderingen op de voet kan volgen. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn op maat gemaakt en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. We kunnen je een inschatting geven van de haalbaarheid en hoe lang het kan gaan duren voordat er de resultaten van onze werkzaamheden zichtbaar worden. Hieronder vind je een overzicht van SEO werkzaamheden die je onder andere van ons kan verwachten.

SEO werkzaamheden

SEO audit

We doen uitgebreid onderzoek naar de huidige SEO prestaties van je website, zodat we kunnen zien wat er nog gedaan kan worden om de website te optimaliseren. We kijken naar je website, concurrentie en de markt. Met de SEO audit als uitgangspunt kunnen we een SEO strategie bedenken, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken.

Keyword onderzoek

We starten met een zoekwoorden onderzoek. We gaan op zoek naar de beste zoektermen die je potentiële klanten gebruiken. Hierbij kijken we ook naar de zoekvolume en de zoekwoorden van je concurrenten. Uit dit onderzoek komen zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf om op gevonden te worden. Met deze zoekwoorden gaan we ervoor zorgen dat klanten je gaan vinden.

On-Page SEO

Voor het behalen van goede ranking in zoekmachines is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s op je website over gaan, zodat deze relevant zijn, zonder dat de pagina’s teveel geoptimaliseerd zijn. Wij gaan te werk volgens de SEO richtlijnen van Google.

Technische SEO

Als een website SEO technisch niet in orde is, zorgt dit ervoor dat je website minder goed vindbaar is in zoekmachines, omdat dit invloed heeft op je rankings. Wij gaan de website scannen en analyseren op meer dan 100 belangrijke SEO issues en lossen de problemen die hieruit naar voren komen op. We gaan hard aan het werk om een SEO health score van 100% voor je te behalen!

SEO copywriting

Content is niks waard als klanten je niet kunnen vinden. Het is daarom belangrijk dat content relevant is voor je potentiële bezoekers en de zoekmachines. Uit het keyword- en concurrentieonderzoek komen zoektermen naar voren waarop je doelgroep zoekt, deze waardevolle informatie gebruiken wij voor het optimaliseren van de huidige content en het schrijven van relevante nieuwe teksten.

SEO strategie

Elk bedrijf heeft een SEO strategie nodig, onze specialisten helpen je hier graag bij. Zo kunnen ze je onder andere helpen met het maken van een goede sitestructuur en een efficiënte keyword targeting die het zoekverkeer naar je website leidt. Google verandert voortdurend zijn algoritme, wij zorgen ervoor dat deze in jouw SEO strategie up-to-date blijft.

Veelgestelde vragen aan onze SEO specialisten

De SEO specialisten van SEOlab uit Amsterdam zijn dagelijks bezig met alles wat er komt kijken bij SEO. Voor veel ondernemers is SEO een abstract begrip, die veel vragen bij hen oproept. Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

Is SEO nog belangrijk in 2021?

Door de vele veranderingen in onder andere techniek, webdesign en algoritme is SEO continu in ontwikkeling. Zo heeft Google alleen al in 2018 meer dan 3200 updates doorgevoerd in het algoritme van de zoekmachine. 

Als je wilt blijven profiteren van hogere rankings en meer bezoekers is het belangrijk dat je blijft inspelen op deze veranderingen. Door deze voortdurende ontwikkelingen blijft SEO erg belangrijk voor je website. De belangrijkste SEO trends voor 2021 kan je in ons blog lezen.

Wat zijn de kosten van een SEO specialist?

De kosten waar je aan moet denken bij het inschakelen van een 
SEO specialist zijn afhankelijk van verschillende factoren. We kijken samen met jou naar de huidige situatie van jouw website en stellen aan de hand daarvan een voor jou geschikt pakket samen. Hierbij houden we rekening met:

Huidige stand
Een SEO specialist gaat kijken in hoeverre je website al geoptimaliseerd is of wat hier nog aan kan gebeuren.

Linkprofiel
Er wordt gekeken naar het linkprofiel van je website om te kijken of je een goed linkprofiel hebt en of er voldoende websites verwijzen naar jouw site.

Zoekwoorden
De huidige positie van je zoekwoorden worden bekeken. Als je veel zoekwoorden hoog in Google wilt hebben, moet je er rekening mee houden dat hier budget voor nodig.

Concurrentie
De online concurrentie verschilt heel erg per branche en per zoekterm. Dit zullen we specifiek voor jouw website bekijken.

Wensen en budget
Tot slot is het voor ons belangrijk om te weten wat de wensen zijn voor jouw website en wat het te besteden budget hiervoor is.

Waarom zou je SEO uitbesteden?

Als ondernemer heb je jouw tijd nodig om met jouw organisatie bezig te zijn. Heb je als ondernemer geen tijd, zin of expertise om zelf SEO bij te houden? Dan is het slim om jouw SEO uit te besteden aan een 
SEO specialist. 

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website zich van zijn beste kant laat zien voor zoekmachines, door de website te optimaliseren op het gebied van content, techniek en autoriteit. Bij het inschakelen van een SEO specialist weet je zeker dat de werkzaamheden worden verricht door iemand met de juiste expertise, waardoor de gewenste resultaten eerder worden bereikt.

Hoe vind ik de juiste SEO specialist in Amsterdam?

In Amsterdam is er genoeg aanbod aan SEO specialisten, maar hoe kies je de juiste? Het is belangrijk dat je een expert kiest die weet waar het over gaat en luistert naar jouw persoonlijke wensen. Wij raden je aan om niet in zee te gaan met iemand die je garandeert dat hij jouw zoekwoord binnen twee weken op positie 1 in Google krijgt. Ook al ben je de beste SEO specialist in Amsterdam, je kan zulke dingen nooit garanderen. 

Wel kunnen we je aanraden om de reviews te lezen en gebruik te maken van een vrijblijvende offerte. Zo krijg je een voorproefje van hoe de SEO specialist van dit bureau te werk gaat en hoe de communicatie is. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO zorgt ervoor dat je organisch hoger in zoekmachines zoals Google komt. Het voordeel van SEO is dat het resultaat langdurig is en daardoor duurzaam. Je hoeft niet per klik te betalen. 

Bij SEA betaal je wel voor iedere klik naar je website, maar zie je wel sneller resultaat. Bezoekers die organisch (SEO) op jouw website klikken zijn van hogere kwaliteit dan bezoekers die op jouw website komen via een advertentie (SEA). Twijfel je of je moet investeren in SEO of SEA? Dan is dit blog wellicht interessant voor jou.

Zie ik direct resultaat met SEO?

Na een paar maanden is pas te zien wat voor effect de SEO werkzaamheden hebben op de natuurlijke vindbaarheid van je website. Deze werkzaamheden zijn echter wel duurzaam, wat betekent dat de stijgende hoeveelheid verkeer dat het gaat opleveren voor je website, geen extra kosten met zich meebrengen. 

SEO werkzaamheden zorgen ervoor dat je een goede positie in de zoekmachine krijgt, wat er voor zorgt dat je meer bezoekers krijgt. Meer bezoekers betekent meer verkopen, bijvoorbeeld door je meer aanvragen of inschrijvingen krijgt op jouw website.
Ook beter vindbaar worden?
Imre Bernath eigenaar SEOlab
Imre Bernáth
SEO specialist

Gerelateerde artikelen

SEO trends om in 2021 in de gaten te houden

In dit blog geven we je inzicht in de meest relevante en actuele trends op het gebied. Lees hier de 7 SEO trends om in de gaten te houden in 2021.

Lees verder
8 SEO issues die je zeker goed moet hebben

Er zijn meer dan 100 SEO issues waarnaar gekeken wordt als Google jouw website beoordeelt. We hebben 8 technische SEO issues voor je uitgewerkt.

Lees verder
8 belangrijke vragen bij SEO uitbesteden

Wil je beter gevonden worden met je website maar heb je zelf de tijd of kennis niet? Lees in dit artikel waar je op kan letten bij het uitbesteden van SEO.

Lees verder
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam
pencilspell-checkchart-barsrocketcodeline-spacing