Meer SEO verkeer.
Wij zijn SEO specialisten met meer dan 10 jaar ervaring. Laat ons je website beter vindbaar maken.

SEO specialist SEOlab

Wil je op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Dat een bezoeker resulteert in een conversie? Of juist hoger scoren in de zoekresultaten? Wij begrijpen als online marketing bureau als geen ander hoe belangrijk dit is en helpen je hier graag mee. Als SEO specialisten zijn wij dagelijks bezig met zoekmachine optimalisatie voor diverse bedrijven. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste updates en algoritmes van de zoekmachines. Zodat elke website zo goed mogelijk geoptimaliseerd is voor SEO en de zoekmachines.

Wij zorgen voor hoge rankings

Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. We begrijpen hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Voor veel bedrijven in verschillende branches zorgen wij voor hogere rankings op concurrerende zoekwoorden. Wil je meer weten over onze specialisten in zoekmachine optimalisatie? Neem dan contact met ons, dan kijken we samen met jou wat we voor je kunnen betekenen.

SEOlab maakt je vindbaar!

+10 jaar ervaring met SEO
Eigen web developers en SEO specialisten
SEO specialist met HTML kennis
Aantoonbare resultaten
Zeer trouwe SEO klanten
Technische SEO als basis
Slimme SEO Strategieën
Focus op conversie (meer leads)
Sec Arbeidsrecht Advocaten
AquaCell
Evert Groot
Ondertekenen.nl
Evidos
ArrangeGroup

Onze aanpak

Wij werken op basis van prioriteit en wat er nodig is, dit verschilt per website en hangt sterk af van de online autoriteit. Onze aanpak is verdeeld in fases, in de eerste fase gaan we ervoor zorgen dat de website SEO technisch in orde wordt gemaakt, een uitstekende SEO health score krijgt en geoptimaliseerd is op website snelheid. De website wordt opnieuw gelanceerd met de doorgevoerde tweaks, dit kan al zorgen voor verbetering in de zoekresultaten. In de volgende fases gaan we verschillende SEO werkzaamheden combineren.

SEO dashboard

We werken met ons eigen SEO dashboard. Je krijgt toegang tot dit dashboard, zodat je alle vorderingen op de voet kan volgen. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn op maat gemaakt en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. We kunnen je een inschatting geven van de haalbaarheid en hoe lang het kan gaan duren voordat er de resultaten van onze werkzaamheden zichtbaar worden. Hieronder vind je een overzicht van SEO werkzaamheden die je onder andere van ons kan verwachten.

Het SEO team

Imre Bernath eigenaar SEOlab
Imre Bernáth
SEO specialist / eigenaar
LinkedIn
Micki van der Veer Hoofd Online marketing
Micki van der Veer
Online marketeer / SEA specialist
LinkedIn
Nina Online Marketeer
Nina Sturm
Online marketeer
LinkedIn
Axel Bernath Online Marketeer
Axel Bernáth
Online marketeer
LinkedIn
SEO werkzaamheden

SEO audit

We doen uitgebreid onderzoek naar de huidige SEO prestaties van je website, zodat we kunnen zien wat er nog gedaan kan worden om de website te optimaliseren. We kijken naar je website, concurrentie en de markt. Met de SEO audit als uitgangspunt kunnen we een SEO strategie bedenken, waarmee we jouw doelen kunnen bereiken.

Keyword onderzoek

We starten met een zoekwoorden onderzoek. We gaan op zoek naar de beste zoektermen die je potentiële klanten gebruiken. Hierbij kijken we ook naar de zoekvolume en de zoekwoorden van je concurrenten. Uit dit onderzoek komen zoekwoorden die relevant zijn voor je bedrijf om op gevonden te worden. Met deze zoekwoorden gaan we ervoor zorgen dat klanten je gaan vinden.

On-Page SEO

Voor het behalen van goede ranking in zoekmachines is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s op je website over gaan, zodat deze relevant zijn, zonder dat de pagina’s teveel geoptimaliseerd zijn. Wij gaan te werk volgens de SEO richtlijnen van Google.

Technische SEO

Als een website SEO technisch niet in orde is, zorgt dit ervoor dat je website minder goed vindbaar is in zoekmachines, omdat dit invloed heeft op je rankings. Wij gaan de website scannen en analyseren op meer dan 100 belangrijke SEO issues en lossen de problemen die hieruit naar voren komen op. We gaan hard aan het werk om een SEO health score van 100% voor je te behalen!

SEO copywriting

Content is niks waard als klanten je niet kunnen vinden. Het is daarom belangrijk dat content relevant is voor je potentiële bezoekers en de zoekmachines. Uit het keyword- en concurrentieonderzoek komen zoektermen naar voren waarop je doelgroep zoekt, deze waardevolle informatie gebruiken wij voor het optimaliseren van de huidige content en het schrijven van relevante nieuwe teksten.

SEO strategie

Elk bedrijf heeft een SEO strategie nodig, onze specialisten helpen je hier graag bij. Zo kunnen ze je onder andere helpen met het maken van een goede sitestructuur en een efficiënte keyword targeting die het zoekverkeer naar je website leidt. Google verandert voortdurend zijn algoritme, wij zorgen ervoor dat deze in jouw SEO strategie up-to-date blijft.

Ook beter vindbaar worden?
Imre Bernath eigenaar SEOlab
Imre Bernáth
SEO specialist

Gerelateerde artikelen

Corona-crisis biedt ook kansen

Ligt jouw werk stil of krijg je weinig nieuwe opdrachten? Lees hier hoe je de vrijgekomen tijd nuttig kan besteden.

Lees verder
Hoe krijg je online reviews en hoe ga je ermee om?

Online reviews hebben effect op je business. Lees hoe je reviews genereert en hoe je omgaat met negatieve recensies.

Lees verder
7 tips om te scoren met lokale SEO

Lokale SEO wordt steeds belangrijker in de zoekresultaten van Google. Lees onze 7 tips en ga direct aan de slag!

Lees verder
SEOlab
Webdesign & Online marketing
Google partner
Zeg Hallo.
Herengracht 211, 1016 BE Amsterdam
pencilspell-checkchart-barsrocketcodeline-spacing