Meer SEO verkeer.
Wij zijn SEO experts met 10 jaar ervaring en maken je website beter vindbaar.

SEO specialist SEOlab

Wil je op de juiste zoekwoorden gevonden worden? Dat een bezoeker resulteert in een conversie? Of juist hoger score in de zoekresultaten? Online marketing bureau SEOlab kan je hierbij helpen. Onze specialisten zijn dagelijks bezig met zoekmachine optimalisatie voor diverse bedrijven. Als SEO specialisten zijn wij constant op de hoogte van de nieuwste updates en algoritmes van de zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat elke website altijd geoptimaliseerd is voor SEO en de zoekmachines. 

Wij zorgen voor hoge rankings

SEOlab is gespecialiseerd in het optimaliseren van websites. We begrijpen hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Voor veel bedrijven in verschillende branches zorgen wij voor hogere rankings op concurrerende zoekwoorden. Wil je meer weten over onze specialisten in zoekmachine optimalisatie, neem dan contact met ons.

SEOlab maakt je vindbaar!

+10 jaar ervaring met SEO
Aantoonbare resultaten
Zeer trouwe SEO klanten
Eigen webdevelopers
SEO specialist met HTML kennis
Technische SEO als basis
Slimme SEO Strategieën
Focus op conversie (meer leads)
Sec Arbeidsrecht Advocaten
AquaCell
Evert Groot
Ondertekenen.nl
Evidos
ArrangeGroup

SEO aanpak

Wij werken op basis van prioriteit en wat er nodig is, dit hangt sterk af per website en de online autoriteit. We werken in fases, in de eerste fase gaan we ervoor zorgen dat de website SEO technisch helemaal in orde komt en uitstekende SEO health score krijgt en geoptimaliseerd is op website snelheid. De vernieuwde website wordt opnieuw gelanceerd met de doorgevoerde tweaks kan dit al zorgen voor een verbetering in de zoekresultaten. In de fases die hier opvolgen gaan we verschillende SEO werkzaamheden combineren.

SEO dashboard

We werken met een eigen SEO dashboard. Je krijgt toegang en kan de vorderingen volgen. Werkzaamheden zijn op maat en de snelheid van het behalen van resultaat verschilt per klant. We kunnen je een inschatting geven van de haalbaarheid en hoe lang het kan gaan duren. Hieronder vind je een overzicht van SEO werkzaamheden die je onder andere kan verwachten.

SEO werkzaamheden

SEO audit

Met een uitgebreid onderzoek van de SEO prestaties van je website weten we wat er gedaan moet worden. We kijken naar je website, concurrentie en de markt. Met de SEO audit als uitgangspunt kunnen we een SEO strategie bedenken waarmee we je doelen kunnen bereiken.

Keyword onderzoek

Met een zoekwoorden onderzoeken gaan we op zoek naar de beste zoektermen die je potentiële klanten gebruiken. We kijken naar zoekvolume, de zoekwoorden van je concurrenten.
We gaan ervoor zorgen dat klanten je gaan vinden.

On-Page SEO

Als je een goede ranking wilt is On-page optimalisatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat de zoekmachines weten waar de pagina’s over gaan, dat ze relevant zijn zonder over optimalisatie. Wij werken volgens de SEO richtlijnen van Google.

Technische SEO

Als een website SEO technisch niet in orde is dan kan dit de rankings tegenhouden. Wij scannen en analyseren de website om meer dan 100 belangrijke SEO issues en lossen de problemen om. We gaan voor een SEO health score van 100%.

SEO copywriting

Goede relevante kwaliteit content is belangrijk voor je potentiële bezoekers en de zoekmachines. Voor de waardevolle zoektermen die voortkomen uit het keyword- en concurrentieonderzoek schrijven wij relevante en gebruikersvriendelijke teksten.

SEO strategie

Onze SEO specialisten kunnen je helpen met een goede sitestructuur en een efficiente keyword targeting die het zoekverkeer naar je website leidt. Google verandert zijn algoritme voortdurend en wij zorgen ervoor dat je SEO strategie up-to-date blijft.

Uitgelichte SEO case AquaCell

AquaCell
De klant
AquaCell is een bedrijf waar wij nu 10 jaar SEO werkzaamheden voor doen en die zich bezighoudt met waterontharden. De AquaCell waterontharder levert, door middel van de twee cellen, continu zacht water. De AquaCell is stroomloos, compact, gemakkelijk te installeren en bijzonder efficiënt. Alleen waterdruk is voldoende voor de mechanische werking. Bekijk de TV Commercial.
De uitdaging
De uitdaging bij AquaCell was het verkopen van de AquaCell. Het is een geweldig product, maar mensen moesten er wel vanaf weten natuurlijk. Om goed op te vallen in Google was een mooie geoptimaliseerde website nodig.
Onze aanpak
Om het product over te brengen op de klant was een goede duidelijke website nodig die de boodschap van AquaCell overbrengt. Verder was het belangrijk om alles op het gebied van SEO op orde te krijgen. Hiermee zouden de posities in Google verbeteren en zou de potentiële klant op een goede website terecht komen.
Het resultaat
Het resultaat was een succes, er zijn inmiddels meer dan 250.000 waterontharders verkocht. Dit is een resultaat waar wij bij SEOlab zeer trots op zijn dat wij er aan hebben mogen bijdragen met onze SEO werkzaamheden.
Dit zeggen onze klanten
We werken nu 8 jaar met SEOlab en zijn bijzonder tevreden over het resultaat. We worden lokaal goed gevonden in de regio Amsterdam en Utrecht.
Hans Henzen
Hans Henzen
Eigenaar Dry Systems
Ik kan eenieder, die meer klanten en dus meer omzet wil genereren en beter gevonden wil worden binnen Google, SEOlab van harte aanbevelen.
Enzo van Bambost
Enzo van Bambost
Directeur Hettema & van Bambost Juristen
Wij werken samen met SEOlab omdat we beter vindbaar willen worden. Na een niet al te lange tijd hebben ze geweldige resultaten neergezet.
Maaike Pronk
Maaike Pronk
Eigenaar Dynamisch Bureau
Ook beter vindbaar worden?

Gerelateerde artikelen

Corona-crisis biedt ook kansen

Ligt jouw werk stil of krijg je weinig nieuwe opdrachten? Lees hier hoe je de vrijgekomen tijd nuttig kan besteden.

Lees verder
Hoe krijg je online reviews en hoe ga je ermee om?

Online reviews hebben effect op je business. Lees hoe je reviews genereert en hoe je omgaat met negatieve recensies.

Lees verder
7 tips om te scoren met lokale SEO

Lokale SEO wordt steeds belangrijker in de zoekresultaten van Google. Lees onze 7 tips en ga direct aan de slag!

Lees verder
SEO & Online marketing bureau
Zeg Hallo.
Kingsfordweg 151, 1043 GR Amsterdam
© 2020 SEOlab Amsterdam • Privacyverklaring
check-square-opencilspell-checkchart-barsrocketcodeline-spacing